×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-01-17
Notiks pasākums gardēžiem „Ziemas garšu svinēšana”

27.janvārī Livonijas ordeņa Siguldas pilī otro gadu pēc kārtas norisināsies pasākums gardēžiem Ziemas garšu svinēšana”. Pasākuma laikā no plkst.12.00 līdz 16.00 apmeklētāji būs aicināti ļauties gastronomiskam piedzīvojumam un izbaudīt labāko Rīgas–Gaujas reģiona restorānu šefpavāru ēdienus, kas gatavoti brīvā dabā uz dzīvās uguns.

Izaicinājumu pieņēmuši un ar ziemīgām garšām pārsteigs restorāni: „Entresol” un šefpavārs Raimonds Zommers, „FERMA Restaurant” un šefpavārs Māris Astičs, „Restorāns 3” un šefpavārs Ēriks Dreibants, „Kungu Rija” un šefpavārs Gvido Skoboļevs, Mālpils muižas restorāns un šefpavāre Aija Gabrāne, Bīriņu pils restorāns un šefpavārs Kaspars Rocēns, Valmiermuižas alus vēstniecība Rīgā un šefpavārs Uģis Veits, kā arī siguldiešu un pilsētas viesu iecienītā kafejnīca „Misters Biskvīts”.

Pasākumā varēs mieloties ar grilētiem nēģiem, noturētas liellopa gaļas burgeriem, kūpinātu burkānu zupu, mežacūkas sautējumu, melnā ķiploka kēksiem, briedinātas rupjmaizes desertu, pīlādžu un ābolu strūdeli un citiem gardumiem.  Ēdienu cenas būs no 3 līdz 5 eiro. Pasākuma apmeklētājiem jāņem vērā, ka norēķināties varēs tikai skaidrā naudā.

Restorānu sarūpēto garšas baudījumu papildinās vietējie Siguldas novada labumi, tostarp vīni no vīna darītavām „Zilver” un „Krimuldas muiža”, dabīgas sulas no „Dabas laboratorija”, kā arī siltā gelato virtuļi un pašu gatavota šokolāde no „Bliss Gelato”.

Par atmosfēru un muzikālo baudījumu gādās mūsdienu tautas mūzikas grupa  „Jauno Jāņu orķestris” – mūziķa Jura Kaukuļa radīts projekts, kas latvju dainu enerģiju pārvērš oriģinālās kompozīcijās, kā arī ekoloģiskās mūzikas grupa „Ducele”, kas spēlē pop, folk hipsterroku.

Tā kā pasākums norisināsies brīvā dabā, apmeklētāji aicināti ģērbties atbilstoši laikapstākļiem!

Jāpiebilst, ka sportiskākie gardēži šajā dienā aicināti apmeklēt arī bobsleja un kamaniņu trasi „Sigulda”, kur no 27. līdz 28.janvārim varēs vērot aizraujošas sacensības – Eiropas čempionātu kamaniņu sportā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi