×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-01-18
Šonedēļ Siguldas novadā – Pasaules sniega diena, slēpošana, slidošana, koncerti un citi pasākumi

Piektdien, 19.janvārī

Plkst.14.00 Tikšanās ar novadnieku Māri Ansi Mitrevicu par jauno grāmatu „Izvēle. Gauja” Siguldas novada bibliotēkas lasītavā. Sarunas par dzīvi un jaunāko grāmatu „Izvēle. Gauja” vadīs pētniece Ieva Vītola. 4.janvārī tika atvērta Māra Anša Mitrevica atmiņu grāmata „Izvēle. Gauja”. Tajā apkopoti, kā autors pats raksturo, atmiņu uzplaiksnījumi no agras bērnības līdz mūsdienām, kā vadmotīvu izvēloties paša attiecības ar Gauju. Ieeja – bez maksas.

Plkst.17.00 Starpdisciplinārās nedēļas noslēguma koncerts Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”. Tajā uz vienas skatuves satiksies etnogrāfiskais ansamblis „Suitu sievas” un Siguldas novada Kultūras centra folkloras kopa „Senleja”, ļaujot caur mūziku un rotaļām izzināt Vidzemes un Kurzemes tradīcijas. Ieeja – bez maksas.

Plkst.17.00 Jauniešu galda spēļu vakars jauniešu iniciatīvu centrā „Mērķis”. Dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar spēļu vēsturi un pašiem izmēģināt spēles: Dungeons & Dragons (D&D), Coup G54, Guards of Atlantis, Ice Cool.Ieeja – bez maksas.

Plkst.19.00 Barikāžu aizstāvju atceres dienai veltīts koncerts „Tepat ir viss” Jāņa Poruka ielā 11, Siguldā. Pasākumā muzikālu priekšnesumu sniegs Elita Upe un Indars Grasbergs. Pēc koncerta interesenti aicināti dalīties atmiņu stāstos pie ugunskura. Ieeja – par ziedojumiem.

Plkst.19.00 Lūgšanu nedēļas dievkalpojums Krimuldas Evaņģēliski luteriskajā baznīcā.

Sestdien, 20.janvārī

Plkst.9.00 Funkcionālais treniņš Siguldas Sporta centrā (Ata Kronvalda ielā 7A). Dalība – bez maksas.

Plkst.9.00 Sacensību „Victor Latvia GP 2018” 2.posms Siguldas 1.pamatskolas sporta zālē. Badmintona turnīru sērijas 2.posma sacensības norisināsies vienspēlēs un dubultspēlēs vīriem un dāmām vairākās vecuma un meistarības grupās.

Plkst.10.00 Fischer Slēpošanas centrā notiks distanču slēpošanas nodarbība pieaugušajiem sertificēta trenera vadībā. Lai piedalītos bezmaksas distanču slēpošanas nodarbībās, ir jāpiesakās, zvanot uz tālruni 29118847 vai 67970262, jo vietu skaits ir ierobežots. Pieaugušajiem jānodrošina savs slēpošanas inventārs, ja nepieciešams, to varēs var iznomāt Fischer Slēpošanas centrā. Dalība – bez maksas.

Plkst.11.00 Dronu skola Raiņa ielā 3, Siguldā. Dalība – bez maksas.

Plkst.12.00 Fischer Slēpošanas centrā Siguldas novada izglītības iestāžu audzēkņiem notiks bezmaksas distanču slēpošanas nodarbība sertificēta trenera vadībā. Lai piedalītos, ir jāpiesakās, zvanot uz tālruni 29118847 vai 67970262, jo vietu skaits ir ierobežots. Dalība – bez maksas.

Plkst.15.00 un 19.00 Deju grupas „A-Zarts” dejas izrāde „Klase” Siguldas pilsētas vidusskolas zālē. Ieeja – ar bezmaksas ielūgumiem. Tos var saņemt, sūtot pieteikumu uz e-pastu guna.briza@gmail.com vai zvanot uz tālruni 22021015.

Svētdien, 21.janvārī

Plkst.11.00
Pasaules sniega diena Fischer Slēpošanas centrā. Pasākums īpaši piemērots ģimenēm ar bērniem, un tā laikā lieli un mazi aicināti priecāties par sniegu un piedalīties dažādās Ziemasspēku aktivitātēs. Būs iespēja izmēģināt lāzerbiatlonu, kērlingu, kastes hokeju, ziemas boulingu, kameršļūkšanu un citas izdarības. Visas dienas garumā notiks arī radošās darbnīcas, varēs izklaidēties kopā ar Sniega cilvēku, kā arī atjaunot spēkus Sniega kafejnīcā. Bērnus priecēs arī īpaša koncertprogramma kopā ar animācijas filmu varoņiem Elzu un Olafu. Dalība aktivitātēs – bez maksas.

Plkst.12.30. Jauniešu kora „Via Stella” koncerts „Lūgsna” Siguldas Evaņģēliski luteriskajā baznīcā. Koncerts veltīts 1991.gada barikāžu laika atcerei. Koris diriģentes Lienes Batņas vadībā izdziedās sakrālo mūziku, sākot no Franča Šūberta, Sergeja Rahmaņinova un Arvo Perta skaņdarbiem, līdz mūsdienu komponistu domām par lūgsnu. Ieeja – bez maksas.

Plkst.15.00 Lūgšanu nedēļas dievkalpojums Turaidas luterāņu baznīcā.

Aktīvās atpūtas iespējas

Izstādes

  • Mākslinieces Artas Mucinieces gleznu izstāde „Krāsu prieks” Mākslu skolas „Baltais Flīģelis” Izstāžu zālē.
  • Literatūras izstāde „Ceļojumu maģija” Jūdažu bibliotēkā.
  • Izstāde „Redzes gleznas: Siguldas novads mākslā” Siguldas novada bibliotēkas lasītavā.
  • Animācijas filmu režisora Volta Disneja piemiņai veltītā izstāde Siguldas novada bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļā.
  • Siguldieša Aigara Lapiņa karikatūru izstāde Siguldas pagasta Kultūras nama Izstāžu zālē.
  • Jaunāko klašu audzēkņu darbu izstāde „Kartona formas” Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”.
  • Bērnu grāmatu izdevniecības „Liels un mazs” grāmatu ilustrāciju izstāde „Ja Bikbukam būtu izstāde” Mākslu skolā „Baltais Flīģelis”.
  • Izstāde, veltīta mūsu sportistu sasniegumiem „Ziemas sports Siguldā” Siguldas novada bibliotēkā.
  • Elmāra Gaigalnieka gleznošanas studijas izstāde „Mani skolēni – mani skolotāji” Siguldas novada bibliotēkā.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi