×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-01-18
Sirsnības svētki Siguldas pagasta Kultūras namā

10.februārī Siguldas pagastā tiks svinēti Sirsnības svētki. Visas dienas garumā notiks radošās darbnīcas, meistarklases, aizraujošas rotaļas un izdarības visai ģimenei, savukārt dienas izskaņā būs svētku koncerts un balle.

No plkst.11.00 līdz 14.00 Siguldas pagasta Kultūras nama Mazajā zālē ģimenes ar bērniem aicinātas piedalīties „Rotaļu čumurā”, kur ikviens varēs apgūt jaunas prasmes. Mazākos apmeklētājus priecēs radošās darbnīcas „Ir laiks… apgūt!”, ko sarūpējuši jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis”, Tautas un lietišķās mākslas studija „Vīgrieze”, Līga Zadināne, Agita Zālīte, Elmārs Gaigalnieks, Jānis Purcens, Baiba Kupča, Aina Erte, Gundega Pētersone, Sandra Kanča, Madara Lemberga, Juris Mūrmanis un Aiga Auziņa. Ikviens varēs mācīties apgūt senos amatus –  sveču liešanu, aušanu, izšūšanu, rotu darināšanu, pīņu pīšanu, karošu rakstu zīmēšanu un gleznošanu. Tāpat arī varēs doties senās un ne tik senās rotaļās. Plkst. 12.00 par noskaņu gādās pūtēju ansamblis „Sigulda”.

Plkst.19.00 ikviens aicināts uz sirsnīgu koncertu  „Ir laiks…. mīlēt!”, kurā kopā ar Dailes teātra aktrisi Aiju Dzērvi tiks meklētas atbildes uz jautājumiem, kas ir mīlestība un kur to meklēt. Siguldas pagasta Kultūras nama amatiermākslas kolektīvu koncertā varēs izdzīvot Viļņu Jāņa stāstu, meklējot īsto un vienīgo brīnumzālīti. Uz koncertu aicina bērnu vokālā grupa „Zibsnis”, jauniešu deju kolektīvs „Vizbulīte”, Siguldas pagasta pūtēju orķestris, senioru deju kopa „Preilene” un jauktais koris „Sigulda”.

Ieeja pasākumos – bez maksas.

No plkst.21.00 līdz 2.00 notiks svētku balle, kurā spēlēs grupa „Tonick”. Galdiņus iespējams rezervēt līdz 7.februāra vakaram tikai „Biļešu paradīze” kasē Raiņa ielā 3, Siguldā. Pēc 7.februāra rezervācija un biļešu iegāde nebūs iespējama.

Ieejas maksa – 8,5 eiro, ar Siguldas novada iedzīvotāja ID karti – 7 eiro.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi