×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-01-19
Aizvadīts novada skolu angļu valodas konkurss

18.janvārī norisinājās Siguldas novada skolu 3.–4.klašu angļu valodas konkurss „English is fun!”. Tajā piedalījās Siguldas novada skolu komandas no Laurenču sākumskolas, Allažu pamatskolas, Mores pamatskolas, Siguldas 1.pamatskolas un Siguldas pilsētas vidusskolas.

Skolēni bija sagatavojuši mājasdarbu – savas komandas prezentāciju, dziedot, pastāstot par sevi pārējiem un izspēlējot ainas no skolas dzīves. Komandas veica uzdevumus dažādās tēmu stacijās, kurās bija jāparāda savas zināšanas par ēdieniem, dzīvniekiem, ķermeņa daļām, mēbelēm un apģērbu. Kā viens no uzdevumiem bija arī viktorīna par Lielbritāniju – tradicionālajiem ēdieniem, simboliem un kultūru. Vislielākais skolēnu prieks bija par kopā pavadīto pēcpusdienu, pārbaudot savas zināšanas angļu valodā, darbojoties komandā un iepazīstot arī citus Siguldas novada skolu skolēnus.

Informāciju sagatavoja:
Ieva Gaile
Siguldas novada skolu
Valodu jomas svešvalodu skolotāju koordinatore


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi