×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-01-19
Atklāts S!-Fischer Ziemas skolēnu čempionāts

Piektdien, 19.janvārī, Fischer Slēpošanas centrā tika atklāts S!-Fischer 2018 Ziemas skolēnu čempionāts. Pirmajā posmā startēja 200 skolēni 10 dažādās vecuma grupās. Dalībniekiem bija intervāla starts un jāveic distance klasiskajā stilā.

Lieliskus rezultātus uzrādīja vairāki Siguldas novada skolēni, izcīnot godalgotas vietas. Augstāko, 1.vietu, ieguva Keita Marcinkeviča no Laurenču sākumskolas, kura startēja S10 grupā, Dāvis Kalniņš no Siguldas pilsētas vidusskolas, kurš startēja V12 grupā, Kristīne Brunere un Sandijs Suhanovs no Siguldas Valsts ģimnāzijas, kuri startēja V16 grupā.

Heidija Ciagune no Laurenču sākumskolas, kura startēja S10 grupā, un Kristaps Kārkliņš no Siguldas Valsts ģimnāzijas, kurš startēja V18 grupā, izcīnīja godpilno 2.vietu.

3.vietu izcīnīja Aksels Veģeris no Laurenču sākumskolas, kurš startēja V10 grupā, Bruno Bilāns no Laurenču sākumskolas, kurš startēja V12 grupā, Sindija Turauska un Oskars Veits no Siguldas Valsts ģimnāzijas, kuri startēja V16 grupā, kā arī Jēkabs Vītols no Siguldas Valsts ģimnāzijas, kurš startēja V18 grupā.

S!-Fischer 2018 Ziemas skolēnu čempionāta otrais posms notiks 9.februārī un dalībniekiem sevi būs jāpierāda šķēršļu un veiklības distancē, slēpojot brīvajā stilā. Šķēršļu un veiklības distance būs jaunums šajās sacensībās.

Sacensību mērķis ir popularizēt distanču slēpošanas sporta veidu skolēnu vidū, nosakot  spēcīgākās vispārizglītojošās Latvijas skolas distanču slēpošanā, kā arī veicināt veselīgu un aktīvu brīvā laika pavadīšanu skolēnu vidū.

Skolu interese, bērnu un jauniešu aktīvā dalība pasākumā S!-Fischer Ziemas skolēnu čempionātu ierindo starp ziemas populārākajiem un apmeklētākajiem skolu sporta pasākumiem Latvijā.Jau ceturto gadu pēc kārtas šīs sacensības pulcē slēpotājus no gandrīz visiem Latvijas reģioniem – Vidzemes, Kurzemes, Latgales un Rīgas.

Sacensību rīkotājs ir Fischer Slēpošanas centrs un Siguldas novada pašvaldība sadarbībā ar Fischer Latvia.

Paldies sadarbības partneriem: maiznīcai „ Flora” par gardajiem cepumiem, zemnieku saimniecībai „Pīlādži” par veselīgajiem Latvijā audzētajiem āboliem, „KG Latvija” par auzu pārslu putrām, kas atjaunoja enerģiju ikvienam dalībniekam un „Rāmkalniem” par vitamīnu devu visai dienai.

Informāciju sagatavoja:
Aneta Galdiņa
SIA „Siguldas Sporta serviss”
Sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi