×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-01-23
Atklās Eiropas čempionātu kamaniņu sportā; informācija par satiksmes ierobežojumiem

Šonedēļ, no 25. līdz 28.janvārim, bobsleja un kamaniņu trasē „Sigulda” norisināsies 49.FIL Eiropas čempionāts kamaniņu sportā, kurā piedalīsies sportisti no 25 valstīm. Šīs būs nozīmīgākās kamaniņu sporta sacensības pirms ziemas olimpiskajām spēlēm Phjončhanā, tādēļ Siguldā būs iespēja redzēt visus šī brīža pasaules līderus kamaniņu sportā. 

Ceturtdien, 25.janvārī, plkst.19.30 siguldieši un pilsētas viesi aicināti apmeklēt čempionāta atklāšanas ceremoniju Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā, kur notiks dalībvalstu komandu parāde, muzikāls sveiciens no grupas „DaGamba” un uguņošana.

Čempionāta dalībniekus un klātesošos sveiks Starptautiskās Kamaniņu sporta federācijas prezidents Josefs Fendts (Josef Fendt), Latvijas Kamaniņu sporta federācijas prezidents Atis Strenga un Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

Uzmanību, satiksmes ierobežojumi!

Atklāšanas pasākuma un uguņošanas laikā 25.janvārī būs satiksmes ierobežojumi šādos ielu posmos:

  • no plkst.19.00 līdz 20.00 Pils ielā no Šveices līdz Ausekļa ielai;
  • no plkt.19.30 līdz 20.00 Ausekļa ielā no Krišjāņa Valdemāra līdz Raiņa ielai;
  • no plkst.20.30 līdz 21.00 Ausekļa ielā no Raiņa līdz Rūdolfa Blaumaņa ielai.

Uzmanību gājējiem – 25.janvārī no plkst.7.00 Raiņa parkā tiks uzsākti sagatavošanās darbi uguņošanai, savukārt pārvietošanās ierobežojumi  parkā būs no plkst.18.00 līdz 21.00.

27. un 28.janvārī būs atļauta automašīnu novietošana Šveices ielas vienā pusē. Aicinām sekot līdzi ceļa zīmēm.

Čempionāta apmeklētājiem būs iespēja ne tikai vērot aizraujošas sacensības, bet arī baudīt plašu kultūras piedāvājumu un iesaistīties Latvijas simtgadei un Latvijas Kamaniņu sporta federācijas 50.gadadienai veltītās aktivitātēs. Plašāka informācija par norisēm čempionāta laikā lasāma šeit


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi