×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 17. aprīlis
Šodien sveicam: Rūdolfs, Viviāna, Rūdis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-01-23
Bobsleja un kamaniņu trasi „Sigulda” Zviedrijas pārstāvji atzīst par piemērotu olimpiskajām norisēm

Otrdien, 23.janvārī, Siguldā viesojās Zviedrijas Olimpiskās komitejas pārstāvji, lai klātienē novērtētu olimpisko spēļu sacensību kamaniņu sportā, bobslejā un skeletonā rīkošanas iespējas Latvijā. Četri Zviedrijas Olimpiskās komitejas pārstāvji vienas dienas vizītes laikā apmeklēja bobsleja un kamaniņu trasi, multifunkcionālo Siguldas Sporta centru, kā arī tikās ar Latvijas Olimpiskās komitejas un Siguldas novada pašvaldības pārstāvjiem.

Pēc tikšanās Zviedrijas delegācijas pārstāvis Pīters Rēnebo atzina, ka bobsleja un kamaniņu trasē „Sigulda” ir iespējams rīkot olimpisko spēļu renes sporta veidu disciplīnas, tomēr gala lēmums tiks pieņemts pēc papildu informācijas saņemšanas – Latvijas Olimpiskajai komitejai līdz marta vidum jāsagatavo Zviedrijas Olimpiskās komitejas pieprasītā informācija, kas varētu būt nepieciešama potenciālajam pieteikumam 2026.gada ziemas olimpisko spēļu rīkošanai, pēc kā paredzēta atkārtota komiteju pārstāvju tikšanās.

 „Tikšanās laikā Zviedrijas pārstāvji apskatīja Siguldā pieejamo sporta infrastruktūru, kā arī apsprieda organizatoriskos jautājumus, kas, iespējams, būs jārisina valstij, Izglītības un zinātnes ministrijai, Latvijas Olimpiskajai komitejai un pašvaldībai, lai šādu pasaules mēroga notikumu organizētu Latvijā,” preses brīfingā informēja Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

Kā ziņots, Stokholma plāno pretendēt uz 2026.gada ziemas olimpisko un paralimpisko spēļu rīkošanu un, iespējams, sacensības kamaniņu sportā, bobslejā un skeletonā aizvadīt Siguldas trasē. Pašlaik starp interesentēm uz 2026.gada olimpisko spēļu rīkošanu ir arī Kalgari (Kanāda), Sjona (Šveice), Saporo (Japāna) un, iespējams, Soltleiksitija (ASV). Kandidātu izvērtēšanas process nesāksies ātrāk par nākamā gada oktobri, un lēmums par sacensību rīkotājiem tiks pieņemts 2019.gadā.

Youtube

 


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi