×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-01-29
Siguldā notiekošās „MAD” aktivitātes nominētas „Dienas” Gada balvai kultūrā

2018.gada februārī tiks paziņoti ikgadējās „Dienas” Gada balvas kultūrā laureāti. Šogad nominantu vidū ir arī Riharda Funta organizētās un Siguldas pils kompleksā notiekošās starptautiskās dizaina vasaras skolas „MAD” aktivitātes un izstādes „You’ve Got 1243 Unread Messages. Dzīve pirms interneta. Pēdējā paaudze” iekārtojums.

Starptautiskā dizaina skola „MAD” Siguldā pērn norisinājās jau otro reizi. Tās nosaukums „MAD” (Man and Design) apzīmē pamatvērtības, fokusā izvirzot meistarus, amatus, talantus un individuālās spējas un apvienojumā ar mūsdienu tehnoloģijām radot jaunus dizaina produktus. „MAD” starptautiskās dizaina vasaras skolas mērķis ir apvienot dizaina, mākslas, arhitektūras, amatniecības un zinātnes studentus un profesionāļus kopīgam praktiskam darbam Siguldas pils kompleksā, kopīgi radot funkcionālus un inovatīvus dizaina risinājumus un vides objektus.

„Dienas” Gada balva kultūrā ir laikraksta „Diena” tradīcija kopš 2001.gada. Janvārī izdevuma „KDi” numurā tika paziņoti „Dienas” Gada balvas kultūrā 2017 nominanti. Par tiem no 10. līdz 24.janvārim bija iespēja balsot arī skatītājiem portālā Diena.lv. Savukārt 11 laureātus, kuri saņemts mākslinieka Gļeba Panteļejeva darināto zelta kartupeli, noteiks profesionāla žūrija, un tie tiks paziņoti februārī.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi