×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-01-30
Turaidas muzejrezervāts piedalīsies tūrisma izstādē „Balttour 2018”

No 2. līdz 4.februārim Rīgā, starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, notiks 25.starptautiskā tūrisma izstāde gadatirgus „Balttour 2018”. Turaidas muzejrezervāts tūrisma izstādē piedalījies visus gadus. Arī šogad muzejrezervāta darbinieki stendā gaidīs apmeklētājus, lai iepazīstinātu ar plašo ekspozīciju un pakalpojumu piedāvājumu, kā arī nozīmīgākajiem pasākumiem šajā gadā Turaidā.

Šis gads Turaidas muzejrezervātam ir īpašs, jo aprit 30 gadi kopš tā dibināšanas. Izstādes atklāšanā piektdien, 2.februārī, plkst.15.00 Turaidas muzejrezervāta stendā ikviens izstādes apmeklētājs aicināts piedalīties stenda prezentācijā „Turaidas muzejrezervātam – 30”, kurā tā direktore Anna Jurkāne stāstīs par muzejrezervāta vēsturi, darbību un nākotnes plāniem, tiks akcentēti galvenie pasākumi Turaidā, spēlēs muzejrezervāta draugi – mūziķis Edijs Everss un akordeonists Kaspars Gulbis, būs iespēja iegūt vērtīgas balvas, piedaloties interaktīvā jautājumu spēlē. Sevi iepriecinot, varēs izgatavot rotas Siguldas rotkaļa Vitauta Straupes vadībā.

Ķīpsalā visas trīs dienas Turaidas muzejrezervāta stendā viesus gaidīs muzejrezervāta speciālisti, stāstot par jaunumiem un aktualitātēm Turaidā vasaras sezonā. Viesojoties stendā, varēs darināt rotas, ieklausoties SIA „Baltu rotas” meistaru padomos. Sniedzot pareizas vai asprātīgas atbildes uz jautājumiem par Turaidas muzejrezervāta vēsturi, būs iespēja dāvanā saņemt bezmaksas ieejas karti ģimenei uz svētkiem 5.augustā „Šodien pils pieder bērniem!”.

Informāciju sagatavoja:
Anda Skuja
Turaidas muzejrezervāta
Izglītojošā darba un komunikācijas daļas vadītāja


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi