×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-01-30
Siguldiešiem – Latvijas badmintona Gada balvas

Latvijas badmintona federācija ir izvērtējusi 2017.gadu un jau trešo gadu pēc kārtas piešķīrusi Latvijas badmintona Gada balvas 18 nominācijās.  Visvairāk Latvijas badmintona Gada balvas saņēma siguldieši.

Gada badmintoniste – Siguldas badmintona kluba sportiste Monika Radovska. Šobrīd viņa vienu semestri pavada Francijā, kur spēlē arī Francijas komandu čempionātā. 2017.gadā Monika Radovska izcīnīja savu trešo zelta medaļu Latvijas čempionātā sieviešu vienspēles. 2017.gadā Monika Radovska kopā ar kluba biedreni Jekaterinu Romanovu izcīnīja arī zelta medaļas sieviešu dubultspēlēs. Aizvadītājā gadā Monika Radovska piedalījās septiņu pasaules reitinga turnīros Polijā, Nīderlandē, Latvijā, Lietuvā, Slovākijā, Beļģijā un Velsā. Šobrīd Pasaules sieviešu vienspēļu reitingā ir 354.vietā.

Gada juniora balvu saņēma absolūtais Latvijas junioru čempionāta un Latvijas jaunatnes olimpiādes čempions Ardis Daniels Bedrītis (Siguldas badmintona klubs). Siguldiete Liāna Lencēviča tika atzīta par Gada vēstnesi, jo viena gada laikā piedalījās Eiropas U-19 čempionātā Francijā, Eiropas čempionātā Dānijā, Pasaules junioru čempionātā Indonēzijā un Eiropas U-17 čempionātā Prāgā. Savukārt balvu Gada paraugs saņēma siguldiete Jekaterina Romanova.

Par Gada pašvaldību tika atzīta Sigulda, kurā 2017.gadā tika atklāts jaunais sporta centrs, kurā ir iekārtoti astoņi badmintona laukumi.

Par Gada pāri tika atzīts sieviešu dubultspēļu pāris Ieva Pope un Monika Radovska, kuras pasaules sieviešu dubultspēļu reitingā šobrīd ar deviņiem turnīros kopā izcīnītajiem 7470 punktiem ir 144.vietā.  

Par Gada notikumu tika atzīts pasaulē pirmais badmintona triku konkurss, kas notika Baltijas U-15 izlašu nometnes ietvaros. Balva tika pasniegta Siguldas badmintona trenerim Aināram Gureckim, kurš vienlaicīgi ir arī Latvijas nacionālās un U-15 izlases treneris.

Tāpat tika pasniegtas balvas Latvijas badmintona federācijas reitinga līderiem vienspēlēs. Tās saņēma siguldieši Arturs Akmens (pieaugušajiem), Ardis Daniels Bedrītis (U-19), Patriks Krūze un Liāna Lenceviča (abi U-17), Anete Priedniece (U-11), Dāvis Strazdiņš un Anna Kupča (abi U-13), Arta Priedniece (U-15).

Tradīcija pasniegt Latvijas badmintona Gada balvas tika aizsākta 2016.gadā. Šajā gadā
Latvijas badmintona Gada balvas pasniegšana notika Siguldas klubā „Kaķis”. Latvijas badmintona Gada balva arī šogad bija Jelgavas keramiķes Unas Ļahas ar rokām darināts badmintona bumbiņas siluets no baltā māla, ko ikdienā varēs izmantot kā dizaina elementu - sveču paliktni.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi