×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-02-01
Sigulda „Balttour 2018” prezentēs plašāko aktīvās atpūtas piedāvājumu Baltijā

No 2. līdz 4.februārim tūrisma izstādē-gadatirgū „Balttour 2018” Siguldas novada stendā tiks prezentēts Baltijā plašākais aktīvās atpūtas piedāvājums, īpašu akcentu veltot jaunumiem – elektriskajiem velosipēdiem „Smart bike” un „Fatbike” piedzīvojumu braucieniem gida pavadībā, kā arī ērtajam un mūsdienīgajam veidam, kā uzzināt par daudzveidīgajām aktīvās atpūtas iespējām, – Siguldas mobilai lietotnei.

Izstādes apmeklētāji ne tikai varēs uzzināt vairāk par jaunajiem aktīvās atpūtas piedāvājumiem, bet arī izmēģināt savu veiklību, nostājoties uz Siguldas Sporta centra „Aquafitmat” matrača īstā baseinā vai ieripinot bumbu vienā no Siguldas futbolgolfa parka mērķiem.

Lai uzzinātu vairāk par plašo Siguldas novada tūrisma piedāvājumu, kā arī sekotu nozīmīgākajiem kultūras un sporta pasākumiem, „Balttour 2018” apmeklētāji tiks informēti par Siguldas mobilās lietotnes iespējām, kurā jau kopš pērnā rudens pieejami visi tūrisma maršruti, sabiedriskā transporta informācija un pasākumu kalendārs.

Sadarbībā ar pašvaldības aģentūras „Siguldas Attīstības aģentūra” pārstāvjiem novada stendā darbosies arī pārstāvji no „Sigulda Adventures”, Siguldas Sporta centra un Siguldas futbolgolfa parka.

Aicinām apmeklēt Siguldas novada stendu izstādē „Balttour 2018”, lai uzzinātu vairāk par sezonas jaunumiem un plašajām aktīvās atpūtas iespējām!

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Dace Līkopa
- 2018-02-01 09:20

Labdien,
Ķīpsalā Tūrisma izstāde notiek no 2 - 4. Februārim.

Atbilde: Dace Līkopa
Administrācija
- 2018-02-01 09:56

Labdien, Dace Līkopa!
Paldies par Jūsu vērību! Kļūda ir izlabota!
Ar cieņu
Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv administrācija

Pasākumi