×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-02-05
Jauniešus aicina uz diskusiju par skolēnu pašpārvalžu darbību

Lai radītu plašāku skatījumu uz skolēnu pašpārvaldes nozīmi un tās darbības veidiem, sadarbības iespējām iestādēs un ārpus tām, ceturtdien, 8.februārī, plkst.16.00 aktīvie skolēnu pašpārvalžu dalībnieki un tie, kuri vēlas par tādiem kļūt, aicināti uz diskusiju „Skolēnu pašpārvaldes, to loma un nozīme”.

Pasākums notiks jauniešu iniciatīvu centra „Mērķis” telpās Raiņa ielā 3.

Diskusija tiek organizēta projektā „Domā Domas Domē II daļa”, kas tiek finansēts Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra Eiropas Savienības neformālās izglītības programmas „Erasmus+: Jaunatne darbībā” ietvaros. Projektu īsteno jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis” sadarbībā ar biedrību „Jaunatnes līderu koalīcija” un jaunatnes lietu ekspertiem.

Projekta aktivitātes norisināsies līdz 2019.gada 31.oktobrim. 

Papildu informācija, zvanot uz tālruņa numuru 29700844, rakstot e-pastu projkets3D@gmail.com vai sociālajā tīklā „Facebook”.

 

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi