×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-02-05
Siguldas pagasta Kultūras namā būs skatāma Jāņa Purcena izstāde „Lamināts”

Sestdien, 10.februārī, plkst.11.00 visi interesenti tiek aicināti uz tikšanos ar siguldieti, gleznu autoru Jāni Purcenu, kura gleznu izstāde „Lamināts” apskatāma Siguldas pagasta Kultūras namā līdz 24.februārim.

Jānis Purcens ir profesionāls mākslinieks ar savu īpašu redzējumu. Viņa darbi jāmāk skatīties un saprast. Nosaukumam ir vairāki tulkojumi – laminate – sašķelties plāksnēs, laminate – sadalīt slāņos, laminate, roll, mill – velmēt. Lamināts pasargā virsmu no ātras nodilšanas. Laminātiem arī mēdz būt dažādi raibumi, kas vairāk vai mazāk simetriski atkārtojas, veidojot ritmu. Izstādē apskatāms viesmākslinieka Reiņa Bērzes atrastais īsta lamināta gabals, salīdzinājumam kā atšķiras īsts lamināts no apgleznotajām virsmām. To katrs var izjust un izprast atšķirīgi. Ko katrs redz? Vai krāsu šādi ir iespējams uzklāt ātri un pavirši?

„Krāsa un vārdi. Burtu forma un izmērs. Daudzums. Vārdu skaits. Jēga. Kungs – kāds, kurš patiešām pats pilnībā ir savas rīcības noteicējs (ir brīvs). Citu vārdu skaidrojumi, personas vārds vokatīvā. Glezniecība vairāk vai mazāk. Ja būtu: mazāk ir vairāk (kā kādreiz skolā), tad pilnībā atsacītos no faktūras, paliktu tikai teksts ar visu to burtu lielumu, skaitu, veidu un krāsa. Faktūra kā greznumkruzulis, bez kā varētu iztikt, tomēr ierobežotā daudzumā un treknumā netraucē, varbūt pat palīdz,” tā rakstīts izstādes pieteikumā.

Izstāde aplūkojama darba dienās no plkst.10.00 līdz 19.00 un sestdienās no plkst.10.00 līdz 14.00

Ieeja – bez maksas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi