×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-02-05
Siguldiešiem labi rezultāti Latvijas čempionātā badmintonā

No 3. līdz 4.februārim Siguldas Sporta centrā notika Latvijas čempionāts badmintonā, kurā triumfēja Niks Podosinoviks, kurš izcīnīja zelta medaļas vīriešu vienspēlēs, vīriešu dubultspēlēs pāri ar Reini Šeferu, kā arī jauktajās dubultspēlēs pāri ar Ievu Popi. Tādējādi Siguldā Niks Podosinoviks pirmo reizi kļuva par Latvijas absolūto čempionu.

Savu pirmo Latvijas čempiones titulu 16 gadu vecumā Siguldā izcīnīja valmieriete Una Berga, kura finālspēlē trijos setos (21-14, 9-21, 21-6) uzvarēja siguldieti Jekaterinu Romanovu. Trešo vietu šogad izcīnīja pērnā gada čempione Monika Radovska, kura jau vairākus gadus dzīvo, mācās un trenējās ārzemēs.

Vīriešu vienspēlēs finālā Niks Podosinoviks divos setos (21-14, 21-9) uzvarēja siguldieti Kārli Vidasu, savukārt spēlē par 3.vietu siguldietis Artūrs Akmens divos setos (21-15, 21-19) uzvarēja Reini Kraukli no Rīgas.

Vīriešu dubultspēļu finālā pērnā gada čempioni Niks Podosinoviks un Reinis Šefers divos setos (21-13, 21-13) uzvarēja Siguldas pāri Gunti Lavrinoviču un Kārli Vidasu, kuri iepriekš kopā par Latvijas čempioniem bija kļuvuši astoņas reizes. Spēlē par 3.vietu 2016.gada Latvijas čempioni Jānis Kristaps Gulbis un Teodors Kerimovs divos setos (21-19, 21-18) uzvarēja Rīgas pāri Paulu Gurecki un Ediju Līviņu.

Sieviešu dubultspēlēs likumsakarīgi uzvarēja Pasaules badmintona reitinga 143.pāris Ieva Pope un Monika Radovska, kuras Latvijas finālā trijos setos (11-21, 21-14, 21-18) uzvarēja siguldietes Liānu Lencēviču un Jekaterinu Romanovu, kuras Pasaules reitingā šobrīd ir 220.vietā. Spēlē par 3.vietu pāris Kristīne Šefere un Diāna Stonija divos setos (21-12, 23-21) uzvarēja Grietu Jermacāni un Anitu Švalbi.

Jaukto dubultspēļu finālā Niks Podosinoviks un Ieva Pope divos setos (21-15, 21-13) uzvarēja siguldiešu Gunti Lavrinoviču un Jekaterinu Romanovu. Spēlē par 3.vietu Andis Bērziņš un Una Berga trijos setos (20-22, 21-19, 21-15) uzvarēja Paulu Gurecki un Kristīni Šeferi.

Latvijas čempionātam sākotnēji pieteicās 117 spēlētāji, pārstāvot Liepāju, Talsus, Penkuli, Jelgavu, Ozolniekus, Baložus, Iecavu, Jēkabpili, Salaspili, Siguldu, Cēsis, Valmieru un Rīgu.

Latvijas čempionātu badmintonā rīkoja Latvijas Badmintona federācija sadarbībā ar Siguldas badmintona klubu. Čempionāta rīkošanu finansiāli atbalstīja Siguldas novada pašvaldība un Siguldas Sporta skola.

Informācija no Latvijas Badmintona federācijas


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi