×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-02-06
Kļūsti par Šūpoļu festivāla līdzautoru!

Lieldienu laikā, no 31.marta līdz 2.aprīlim, Siguldā jau trešo gadu notiks Latvijā vienīgais Šūpoļu festivāls. Siguldas novada Kultūras pārvalde aicina ikvienu novadnieku kopā ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem piedalīties festivāla tapšanā un radīt savas īpašās šūpoles.

Šūpoļu izmērs un tematika nav noteikta. Tās var būt radītas no jebkādiem materiāliem, praktiski izmantojamas vai baudāmas tikai ar acīm. Šūpoļu festivāla līdzautori aicināti līdz 12.martam sūtīt pieteikumu uz e-pasta adresi kultura@sigulda.lv, kurā brīvā formātā jāapraksta šūpoļu ideja, jāpievieno to skices, kā arī jānorāda šūpoļu izmērs un izmantotie materiāli. Pieteikties var arī tad, ja ir radusies ideja, bet trūkst praktisku iemaņu tās realizācijai – iespējams, kopīgiem spēkiem izdosies to realizēt.

Pērn Šūpoļu festivālā Siguldas pilsētas un novada teritorijā 36 vietās tika izvietoti 100 dažādu izmēru vides objekti un šūpoles, priecējot vairākus tūkstošus apmeklētāju no visas Latvijas. Starp festivāla vides objektu autoriem bija arī mūziķi no grupām „Astro`n`out” un „Dzelzs Vilks”, Siguldas Opermūzikas svētku organizatori, „LNT Brokastu” komanda, scenogrāfs Rūdolfs Baltiņš, māksliniece Kristīne Niedrāja, kā arī Siguldas novada uzņēmēji un izglītības iestāžu audzēkņi. 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi