×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-02-08
Siguldas Valsts ģimnāzija svinēs 100 gadu jubileju

Šogad Siguldas Valsts ģimnāzija, tāpat kā Latvijas valsts, atzīmē savu simto dzimšanas dienu.

Par skolas dibināšanas datumu tiek uzskatīts 1918.gada 17.novembris, tādēļ šoruden – no 5. līdz 10.novembrim, atzīmējot skolas simtgadi, Siguldas Valsts ģimnāzijā plānoti dažādi jubilejas pasākumi skolēniem, skolotājiem, absolventiem un viesiem. 8.novembrī plkst.17.00 plānots ģimnāzijas 100 gadu jubilejas oficiālais pasākums Siguldas novada Kultūras centrā, kurā tiks aicināti piedalīties gan ģimnāzijas esošie un bijušie skolotāji, darbinieki, gan arī skolas sadarbības partneri. Savukārt 10.novembrī no plkst.18.00 notiks Siguldas Valsts ģimnāzijas (bijušās Siguldas 1.vidusskolas) absolventu salidojums ar sirsnīgu atkalredzēšanos un kopā būšanu. Plašāka informācija par salidojumu tiks izziņota, tuvojoties nozīmīgajai skolas jubilejai.

Ilgus gadus Siguldas Valsts ģimnāzija ir noturējusies Draudzīgā aicinājuma fonda un Ata Kronvalda fonda Skolu reitinga augšgalā, tās pedagogi saņēmuši Ata Kronvalda balvas par ievērojamu ieguldījumu talantīgāko skolēnu apzināšanā un izglītošanā, šogad ģimnāzija ieguvusi arī Latvijas Universitātes Gada balvu par lielāko ieguldījumu studentu saimes papildināšanā no Vidzemes reģiona skolām. Kopš 2015.gadā Siguldas Valsts ģimnāziju vada Rūdolfs Kalvāns.

Šobrīd Siguldas Valsts ģimnāzija atrodas uz pārmaiņu sliekšņa – tiek plānota vērienīga ēkas pārbūve un jauna mācību korpusa būvniecība Ata Kronvalda ielā 7, kas ļaus skolai kļūt par vienu no mūsdienīgākajām izglītības iestādēm Latvijā.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Valsts ģimnāzijas
latviešu valodas skolotāja Inta Janule un
direktora vietniece Juta Upīte


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi