×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-02-08
Laurenču sākumskolā aizvadīta Vecāku diena

7.februārī Laurenču sākumskolā tika sagaidīti vecāki, kuri atsaucās aicinājumam piedalīties savu bērnu atklātajās mācību stundās. Pēc katras stundas vecāki aizpildīja administrācijas sagatavotu anketu, kurā atklāja mērķi, kādēļ ieradušies, kā arī pārdomas par redzēto stundā.

Pēc vērotajām mācību stundām vecāki atklāja, ka ir gandarīti par doto iespēju būt kopā ar savu bērnu mācību procesā, kā arī bija ļoti priecīgi apzināties, ka skolēni strādā ar aizrautīgiem un radošiem skolotājiem, kuri stundās izmanto interesantas metodes, spēj iesaistīt skolēnus aktīvā darbībā, kas palīdz veiksmīgāk apgūt mācību vielu.

Dienas noslēgumā skolas direktors Kristaps Zaļais tikās ar topošo pirmklasnieku vecākiem, lai iepazīstinātu ar Laurenču sākumskolas mācību procesa organizāciju, dienas kārtību, kā arī interešu izglītības un pagarinātās dienas grupas piedāvājumu un skolā esošajām tradīcijām. Tikšanās reizē piedalījās arī Siguldas novada pašvaldības priekšsēdētāja vietniece Līga Sausiņa, kura iepazīstināja klātesošos ar kārtību, kādā bērnus reģistrē un uzņem Siguldas novada izglītības iestāžu 1.klasēs.

Informāciju sagatavoja:
Laurenču sākumskolas
direktora vietniece audzināšanas jomā
Vanesa Čeičiniece


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi