×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-02-09
Notiks lielākais sezonas distanču slēpošanas pasākums Siguldā

17.februārī plkst.10.40 Fischer Slēpošanas centrā norisināsies tradicionālais tautas slēpojums „Sigulda 2018”, kas paredzēts ikvienam distanču slēpošanas interesentam – gan bērniem, gan pieaugušajiem, kā arī iesācējiem un slēpošanas meistariem.

Tajās varēs piedalīties ikviens distanču slēpošanas interesents no sešiem gadiem līdz neierobežotam vecumam. Dalībnieki atbilstoši vecuma grupai un slēpošanas iemaņām varēs izvēlēties kādu no sacensību distancēm: 400 metri bērnu grupās, 20–25 kilometru distance elites grupās atkarībā no dabīgā sniega apjoma. Distances plānotas brīvajā stilā ar kopējo startu, ja sniega segas biezums būs pietiekams, būs pieejama arī klasikas sliede.

Kopējais starts bērniem tiks dots plkst.10.40, Pirmais starts plkst.11.00, otrais starts plkst.12.30. Uz sacensībām aicinām ierasties savlaicīgi.

Lai sacensības padarītu aizraujošākas, šogad to laikā tiks organizēts „Zērgļa finiša sprints” sadarbībā ar „Sigulda Adventures”. Pēdējos distances 100 metros tiks noteikts ātrākais finišētājs vīriešu un sieviešu kategorijās, kurš balvā saņems izbraucienu ar atrakciju „Zērglis”.

Vīriešu elites grupas ātrākajam slēpotājam balva no „Amserv Motors” – izbrauciens ar Toyota C-HR automašīnu visu nedēļas nogali.

Reģistrēties sacensībām iespējams šeit. To būs iespējams izdarīt sacensību dienā no plkst.9.00 Fischer Slēpošanas centrā (Puķu ielā 4).

Dalības maksa, reģistrējoties elektroniski līdz 15.februārim plkst.15.00, – 9 eiro, SJ, Sm, S55, Vj, Vz, V55 grupām – 7 eiro. Sacensību dienā – 12 eiro, Sj, Sm, S55, Vj, Vz, V55 grupām – 9 eiro. Siguldas novada iedzīvotāja ID karšu īpašniekiem – 10% atlaide. Bērniem līdz 10 gadu vecumam – bez maksas.

Sacensības organizē: Fischer Slēpošanas centrs un Siguldas novada pašvaldība sadarbībā ar Fischer Latvia. Sacensību atbalstītāji: Siguldas novada pašvaldība, biedrība „A2”, „Fischer Sports Latvija”, karšu izdevniecība „Jāņa sēta”, kafejnīca „Doma”, „Amserv Motors”, „Rāmkalni Nordeco”, kafejnīca „Mr.Biskvīts”, „Kino Loraa”, kafejnīca „CoffeeLAB”, „Sigulda Adventures”, kafejnīca „Zulūū”, „Kafe Serviss”.

Fischer Slēpošanas centrs piedāvā slēpotājiem vienīgo saldēto trasi Austrumeiropā 1,25 kilometrus garumā, zem kuras izbūvētā saldējošā sistēma ļauj uzturēt sniega segumu pat mainīgos laikapstākļos, tādējādi pagarinot slēpošanas sezonas ilgumu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi