×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-02-09
Laurenču sākumskolas skolēnus apbalvo par sasniegumiem taku skrējienos

7.februārī pasākuma „Gada balva vieglatlētikā 2017” laikā tika sveikti 2017.gada Latvijas spēcīgākie vieglatlēti. Pasākumā tika godināti arī visvairāk apmeklēto skolu jauniešu sacensību uzvarētāji.

Latvijas čempionātā taku skrējienos skolu jauniešiem 2017.gadā piedalījās vairāk nekā 1200 skolēnu no vairāk nekā 200 Latvijas skolām. Šīs sacensības tika atzītas kā vienas no viskuplāk apmeklētajām sacensībām skolēniem. Taku skrējienos ar lielisku sniegumu savu skolu pārstāvēja arī Laurenču sākumskolas skolēni: Arno Pušņins, Keita Marcinkeviča, Lukass Pušņins, Bruno Bilāns un Jānis Marcinkevičs. Īpašs prieks par Arno, kurš kopvērtējumā ļoti sīvā cīņā izcīnīja 1.vietu savā vecuma grupā. Arī Lukass un Keita savās vecuma grupās kopvērtējumā ieguva attiecīgi 2. un 3.vietu, tādējādi pēc kopvērtējuma godalgoto vietu vērtējuma laurēni sākumskolu vecuma grupās uzrādīja visaugstāko rezultātu starp visām Latvijas sākumskolām.

Svinīgā apbalvošanas ceremonija „Gada balva vieglatlētikā 2017” norisinājās kultūras centrā „Ziemeļblāzma”, un to organizē Latvijas Vieglatlētikas savienība.

Novēlam arī turpmāk laurēniem godam pārstāvēt savu skolu gan mācībās un sportā, gan citās ārpusskolas aktivitātēs!

Informāciju sagatavoja:
Laurenču sākumskolas skolēnu Jāņa un Keitas tēvs
Jānis Marcinkevičs


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi