×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-02-16
Laurenču sākumskolā atzīmēta Žila Verna 190.jubileja

15.februārī Laurenču sākumskolā kopā ar 4.–6.klašu dabaszinību pulciņa dalībniekiem un skolotāju Madaru Alberti-Habermani tika atzīmēta populārā franču rakstnieka Žila Verna 190.jubileja.

Skolēni iepazinās ar Žila Verna biogrāfiju un interesantiem faktiem par viņa personību un daiļradi, kā arī paši praktiski darbojās skolotājas Madaras sagatavotajos uzdevumos. Tieši tāpat kā „Astoņdesmit dienās apkārt zemeslodei” galvenajam varonim Fileasam Fogam, arī skolēniem bija iespēja apceļot apkārt zemeslodei. Talkā tika ņemtas savas zināšanas, atlanti, globusi un karodziņi, lai atzīmētu ceļojuma galvenos pieturas punktus.

Skolēniem bija iespēja padomāt un analizēt mūsdienu transporta un tehnoloģiju iespējas, rēķināt attālumus un laiku, kāds būtu nepieciešams, lai šādu ceļojumu veiktu mūsdienās.

Noslēgumā skolēni bija sagatavojuši prezentācijas par savu ceļojumu galamērķiem un iespaidiem. Rezultātā uz globusa tika atzīmētas laurēnu apceļotās vietas! Paldies skolēniem un skolotājai Madarai par ieinteresētību un atsaucību pasākuma sagatavošanā.

Informāciju sagatavoja:
Laurenču sākumskolas bibliotekāre
Marita Veica


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi