×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-02-20
Iedzīvotājus aicina uz tikšanos par izmaiņām Meldru un Doņu ielu pārbūves projektos

Turpinot darbu pie Siguldas identitāti veidojošā tematiskā plānojuma satiksmes infrastruktūras attīstības sadaļas, veikti uzlabojumi Meldru un Doņu ielu pārbūves projektos. Lai minēto ielu iedzīvotāji un citi interesenti varētu vairāk uzzināt par izmaiņām, otrdien, 27.februārī, plkst.17.00 Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā (Ausekļa ielā 6) tiek organizēta informatīva sanāksme.

Saskaņā ar tematisko plānojumu ir izveidotas trīs ielu kategorijas, nosakot prasības brauktuvei, zaļajai zonai, gājēju, kā arī riteņbraucēju zonām. Saskaņā ar šo plānošanas pieeju jau tiek veiktas korekcijas arī tajos projektos, ko plānots realizēt 2018.gadā, lai ieviestie risinājumi būtu saskaņoti un pārdomāti. Izmaiņas skar arī Meldru un Doņu ielu pārbūves projektus, kas iedzīvotājiem iepriekš tika prezentēti pagājušā gada vasarā.

Jāpiebilst, ka pēc ielu pārbūves projektu apspriešanas ar iedzīvotājiem un dokumentācijas izstrādes pašvaldība plāno izsludināt būvniecības iepirkumu un veikt ielu pārbūvi.

Jau ziņots, ka ar saukli „Siguldieši plāno!” uzsākts darbs pie Siguldas identitāti veidojoša tematiskā plānojuma izstrādes, lai veidotu kvalitatīvu un ilgtspējīgu novada infrastruktūru un publisko telpu. Plānojums tiks izstrādāts sešos posmos: satiksmes infrastruktūra, inženiertehniskās komunikācijas, kultūrvēsturiskais mantojums, arhitektūras vizuālo izteiksmes līdzekļu lietojums, rekreācijas teritoriju, kā arī zaļumvietu attīstība un pārvaldība.

Tematiskā plānojuma izstrādi iepirkuma procedūras rezultātā veic SIA „MARK arhitekti”, šim nolūkam piesaistot plašu ekspertu komandu ar pieredzi un zināšanām arhitektūrā, pilsētas, ielu un ceļu, kā arī ainavu plānošanā.

Par tematiskā plānojuma izstrādi iedzīvotāji tiks informēti pašvaldības kanālos, kā arī atsevišķā vietnē sociālajā tīklā „Facebook” ar nosaukumu „Siguldieši plāno”. Tāpat visa gada ietvaros tiks rīkoti citi informatīvie pasākumi, lai iesaistītu iedzīvotājus.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi