×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-02-21
Siguldas pilsētas vidusskolas 1.b klase piedalās eTwinning projektā

Siguldas pilsētas vidusskolas 1.b klase un audzinātāja Vineta Inberga kopā ar angļu valodas skolotāju Ievu Gaili uzsākusi dalību starptautiskā eTwinning projektā „International garden-the travelling seed”, kas ilgs no 2018.gada februāra līdz jūnijam.

Projektā piedalās 12 valstis – Spānija, Francija, Polija, Rumānija, Vācija, Bulgārija, Portugāle, Lielbritānija, Slovēnija, Grieķija, Itālija un Latvija. Tajā skolēni savstarpēji apmainīsies ar katras valsts raksturīgo augu sēklām – puķu, dārzeņu vai garšaugu. Katra valsts šo augu sēklas adaptēs savā valstī, veidojot „starptautisko dārzu” un audzējot atsūtītos augus. Paralēli dārza tapšanas procesam tiks izzināts katras valsts ģeogrāfiskais stāvoklis un tās simboli, kā arī tiks apgūti vārdi un frāzes attiecīgajās valodās.

1.b klases skolēni saviem draugiem uz citām valstīm nosūtīja skābeņu sēklas, jo tās ir visneparastākās un visnetradicionālākās sēklas mūsu sadarbības partnervalstīm, bet kuras plaši izmanto Latvijā.

Pirmais uzdevums jau veikts – apraksts par skābeni ir izveidots gan latviešu, gan angļu valodā un kopā ar skābeņu sēklām ir nosūtīts uz projekta partnervalstīm.  Kopā ar vizuālās mākslas skolotāju Rudīti Kašu tiks veidots šī projekta logo. Skolēni ir saņēmuši pirmos sūtījumus no Spānijas – timiāna sēklas, un no Francijas – lobēlijas. Ar nepacietību tiek gaidītas pārējo valstu augu sēklas, lai drīz taptu „starptautisks dārzs” tepat pie mums Siguldā.

Informāciju sagatavoja:
Vineta Inberga, Ieva Gaile
Siguldas pilsētas vidusskolas pedagoģes


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi