×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-02-21
Gaujas Nacionālo parku popularizēs tūrisma izstādēs Vācijā

Ar dalību divos tūrisma gadatirgos Vācijā noslēgsies šī gada izstāžu sezona, kurā tiek pārstāvētas Gaujas Nacionālā parka pašvaldības, to vidū arī Siguldas novads, popularizējot zīmolu „Enter Gauja”.

Pirmā no tūrisma izstādēm „F.re.e. 2018” norisināsies no 21. līdz 25.februārim Vācijas pilsētā Minhenē. Tajā tūrisma piedāvājumu prezentēs dalībnieki no vairāk nekā 60 valstīm, pulcējot galvenokārt individuālos apmeklētājus. 

Savukārt no 7. līdz 11.martam Vācijas galvaspilsētā Berlīnē norisināsies starptautiskais tūrisma gadatirgus „ITB 2018”. Tajā ik gadu piedalās pārstāvji no visas pasaules, pulcējot aptuveni 60 000 individuālo apmeklētāju un vairāk nekā 120 000 nozares pārstāvju.

Statistika liecina, ka tūristi no Vācijas ir aktīvi Gaujas Nacionālā parka un Siguldas apceļotāji, kuri nereti pie mums viesojas atkārtoti un novērtē aktualitātes tūrisma piedāvājumā.

Jau ziņots, ka Gaujas Nacionālā parka teritorijā esošās pašvaldības – Siguldas, Cēsu, Valmieras, Līgatnes, Amatas, Pārgaujas, Kocēnu, Priekuļu un Inčukalna – kopš 2012.gada īsteno stratēģiju par Gaujas Nacionālo parku kā vienotu tūrisma galamērķi. Šajā gadā „Enter Gauja” zīmols popularizēts Nīderlandē, Spānijā, Somijā, Lietuvā, Igaunijā un divās izstādēs Vācijā.

Piedalīšanās tūrisma izstādēs un gadatirgos tiek organizēta sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru un Eiropas Reģionālās attīstības fonda atbalstu.

 

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi