×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-02-21
Piektdien norisināsies S!-Fischer Ziemas skolēnu čempionāta trešais posms

Piektdien, 23.februārī, Fischer Slēpošanas centrā notiks S!-Fischer Ziemas skolēnu čempionāta distanču slēpošanā trešais posms, kurā būs intervāla starts un distance jāveic klasiskajā stilā.

S!-Fischer Ziemas skolēnu čempionātā kopumā ir četri posmi, kuros Latvijas skolēni cīnās par galveno balvu – dāvanu karti 1500 eiro apmērā slēpošanas inventāra iegādei no Fischer Latvia.

Otrajā posmā, kas notika 9.februārī, startēja 270 dalībnieki, pārstāvot rekordlielu skolu skaitu – 34 Latvijas skolas no visiem Latvijas reģioniem. Pēc otrā posma pārliecinoši vadībā ir Madonas pilsētas vidusskola ar 15344 punktiem, otrajā vietā ir Laurenču sākumskola ar 14494 punktiem un trešajā vietā ir Siguldas Valsts ģimnāzija ar 14490 punktiem. Ceturtajā vietā ierindojās Lejasciema vidusskola ar 13662 punktiem, piektajā vietā – Madonas Valsts ģimnāzija ar 13040 punktiem. Sešinieku noslēdz Pļaviņu novada ģimnāzija ar 10112 punktiem, izstumjot no sešinieka Siguldas pilsētas vidusskola ar 9958 punktiem.

S!-Fischer Ziemas skolēnu čempionāts Siguldā notiek jau ceturto gadu pēc kārtas. Pagājušajā gadā sacensībās kopumā piedalījās 38 skolas, pulcējot teju 800 distanču slēpotājus. Skolu interese, bērnu un jauniešu aktīvā dalība S!-Fischer Ziemas skolēnu čempionātu ierindo starp ziemas populārākajiem un apmeklētākajiem skolu sporta pasākumiem Latvijā.

Fischer Slēpošanas centrs piedāvā slēpotājiem vienīgo saldēto trasi Austrumeiropā 1,25 kilometrus garumā, zem kuras izbūvētā saldējošā sistēma ļauj uzturēt sniega segumu pat mainīgos laikapstākļos, tādējādi pagarinot slēpošanas sezonas ilgumu.

Sacensības organizē: Fischer Slēpošanas centrs un Siguldas novada pašvaldība sadarbībā ar Fischer Latvia.

Informāciju sagatavoja:
Aneta Galdiņa
SIA
Siguldas Sporta serviss”
Sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi