×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-02-22
Siguldā notiks Latvijas kausa otrais posms kalnu slēpošanā

No 23. līdz 25.februārim Siguldas pilsētas trasē tiks aizvadīts Latvijas kausa otrais posms kalnu slēpošanā. Līdzīgi kā pirmajā posmā pieaugušo slaloma sacensības būs Starptautiskās Slēpošanas federācijas sacensību statusā.

Pirmais Latvijas kausa posms tika aizvadīts pirms mēneša. Toreiz pieaugušo milzu slaloma sacensības pat nācās atcelt dēļ nelabvēlīgiem laikapstākļiem, kamēr slaloms abās dienās tika aizvadīts ne tajos labākajos laikapstākļos. Pie uzvarām pirmajā posmā elites grupās tika Kristaps Zvejnieks, Evelīna Gasūna un Liene Bondare. Evelīna un Liene arī plāno startēt otrajā posmā, kamēr Kristaps šajā nedēļas nogalē vēl nebūs atgriezies mājās no ziemas olimpiskajām spēlēm.

Piektdien, 23.februārī, divās Starptautiskās Slēpošanas federācijas NJR sacensībās slalomā uz starta stāsies tikai junioru jeb U-21 grupas sportisti, bet pēc tam tiks aizvadītas supergiganta sacensības jauniešiem (U-12, U-14, U-16) un meistaru grupām.

Latvijas kausa otrais posms turpināsies sestdien, 24,februārī, kad gan uz starta stāsies lielākā daļa mūsu labāko sportistu – norisināsies divas Starptautiskās Slēpošanas federācijas ENL sacensības slalomā elitei un junioriem. Tikmēr pēc tam sacensības milzu slalomā aizvadīs jaunieši un māsteri.

Pēdējā dienā elites un junioru grupu sportistiem beidzot būs iespēja sacensties milzu slalomā, jo, kā jau minēts, pirmajā posmā tas tika atcelts. Latvijas kausa pirmo posmu noslēgs jaunieši, kuri sacentīsies tehniskākajā slaloma disciplīnā.

Visās sacensību dienās elites un junioru grupu sportistiem sacensību pirmais brauciens tiks aizvadīts plkst.9.00, kamēr pēcpusdienā startēs jaunieši un meistari.

Papildu informācija un sacensību programma, kā arī visas jaunākās ziņas un rezultāti (tostarp rezultāti tiešsaistē sacensību laikā) lasāmi Latvijas Slēpošanas federācijas mājaslapā www.ski.lv.

Informāciju sagatavoja:
Edgars Beļakovs
Latvijas Slēpošanas federācijas preses sekretārs

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi