×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-02-26
Noslēgusies veselības nedēļa bērnudārzā „Pasaciņa”

No 19. līdz 23.februārim bērnudārzā „Pasaciņa” aizvadīta veselības nedēļa, kuras laikā bērni mācījās izprast, kas ir veselīgs dzīvesveids.

Pirmdien bērni kopā ar pedagogiem runāja par pienu un to, kā tas nonāk līdz pircēju galdam, kā arī par to, ko no tā veselīgu var pagatavot. Otrdien – iepazinās ar daudzveidīgo tēju un garšaugu klāstu, ko bija sarūpējuši vecāki. Trešdien – runāja par miegu un tā svarīgo nozīmi cilvēka dzīvē, kā arī katram bērnam tika dota iespēja nodemonstrēt savu mīļāko pidžamu un draugiem parādīt savu interesantāko grāmatiņu vai miega rotaļlietu. Savukārt ceturtdien grupiņās pārrunāja ūdens nepieciešamību un tā izlietojumu ikdienā. Bet piektdien katrs veidoja savu šķīvi ar veselīgu uzturu un apkopoja, ko ieguvuši un paveikuši veselības nedēļā.

Vislielākais bērnu prieks un gandarījums bija no sasaldētām ūdens formām veidot piramīdu bērnudārza teritorijā.

Informāciju sagatavoja:
Inese Libere
Bērnudārza „Pasaciņa”
Vadītājas vietniece izglītības jomā


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi