×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2009-02-06
Skandināvijas kausā triumfē zviedri, bet savus labākos rezultātus uzrāda latviešu komandas līderi

Noslēdzies Skandināvijas kauss distanču slēpošanā sprintā. Sacensībās 1,2 kilometru garajā sprinta distancē piedalījās vairāk nekā 150 dalībnieki. 

Skandināvijas kausa sacensībās distanču slēpošanā kvalifikācijas slēpojumā sieviešu konkurencē pirmo vietu ieguva Eriksson Mia (Zviedrija), otrā palika Udras Kaija (Igaunija), bet trešā Gjoemele Ella (Norvēģija). Sieviešu kvalifikācijas sacensības šoreiz atšķīrās ar salīdzinoši vieglākām prasībām līderiem, par ko liecināja fināla braucieni – līderi taupījās. Labākā no latvietēm Anete Brice spēja kvalificēties izslēgšanas braucieniem ar 30. rezultātu, kas līdzvērtīgs 177 FIS punktiem un ir Anetes līdz šim labākais rezultāts. Savukārt finālā pirmo vietu ieguva Pajala Magdalena (Zviedrija), otroGjoemele Ella (Norvēģija), bet trešo Gjeitnes Kari Vikhagen (Norvēģija),Anete Brice spēja pakāpties uz 29 vietu.

Kvalifikācijas slēpojumā vīriešu konkurencē pirmo vietu ieguva jaunais zviedru sprinta talants un šī brīža Zviedru komandas līderis sasniedza rezultātu, kas līdzvērtīgs 35,6 FIS punktiem ir Modin Jesper, otro vietu ieguva Somijas labākais sprinteris, šī gada pasaules kausa kvalifikācijas labākā laika uzrādītājs Kūsamo (Somija) zaudējot 1.1 sekundi Lassila Kalle, bet trešo Clausen Kent-Ove (Norvēģija).

Labākais no Igaunijas sportistiem Kummel Peeter sasniedza 8. labāko laiku, savukārt, pērnā gada uzvarētājs Rīgā Lykkja Hans Petter tikai 9.laiku. Labākais no Lietuvas slēpotājiem Novoselski Aleksei spēja kvalificēties izslēgšanas braucieniem, bet otram lietuvietim Strolia Mantas pietrūka tikai 0.1 sekunde līdz finālam – 31.vieta. Labākais no latviešiem bija daudzkārtējais Latvijas čempions Jānis Paipals, kurš spēja izcīnīt augsto 40. vietu, kas ir viņa labākais rezultāts (110,75 FIS punkti). Ilmārs Bricis uzrādīja 45. labāko laiku, zaudējot nepilnu sekundi Paipalam. Līdz šim labākais Latvijas sprinteris Aigars Kalnups ieņēma 56. vietu. Labākais jaunietis Rinalds Kostjukovs sasniedza 61. rezultātu, kas ir labs pieteikums labam rezultātam startos Eiropas Jaunatnes olimpiskajās dienās, kas notiks pēc nedēļas Polijā.

Finālā vīriešu konkurencē pirmo vietu ieņēma Modin Jesper (Zviedrija), otro vietu izcīnīja Thun Stein Vidar (Norvēģija), bet trešo Clausen Kent-Ove (Norvēģija).

Rezultātu laiki apskatāmi www.infoski.lv


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi