×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-03-01
Laurenču sākumskolā februāris aizvadīts ziemas olimpisko spēļu zīmē

Februāris Laurenču sākumskolas skolēniem pagāja XXIII ziemas olimpisko spēļu zīmē, jo skolēni aizrautīgi sekoja līdzi notikumiem Phjončhanā.

Visiem skolēniem olimpisko spēļu laikā bija iespēja piedalīties konkursā, 10 dienas pēc kārtas atbildot uz īpašo dienas jautājumu. Jautājumu sērija bija izveidota tā, lai skolēniem būtu iespēja padomāt gan par ziemas olimpisko spēļu vēsturi un dažādiem organizatoriskiem jautājumiem, gan noskaidrot kaut ko vairāk par atlētiem, kas pārstāv Latviju.

28.februārī tika apbalvoti konkursa uzvarētāji: 1.–3.klašu grupā 1.vietu ar septiņām pareizām atbildēm no desmit ieguva Edvards Demidovs, 2.vietu ar sešām pareizām atbildēm ieguva Laura Gailīte, bet 3.vietu – Sinda Reila Dimiņa, Evelīna Nagle un Tīna Veica. 4.–6.klašu grupā 1.vietu ar deviņām pareizām atbildēm dalīja Kristaps Garančs un Paula Gintere, 2.vietu ar astoņām pareizām atbildēm ieguva Katrīna Bergmane un Anna Reizniece, bet 3.vietu dalīja Annija Auziņa, Eleonora Dombrovska, Santa Reizniece un Kristaps Stupelis.

Sākoties olimpiskajām spēlēm, visiem laurēniem bija iespēja vērot ziemas olimpisko spēļu atklāšanas ceremoniju, atbalstot un sagaidot Latvijas delegāciju, bet 2.a un 2.c klases skolēnu mācību procesā aizsākās mēneša virstēma – ziemas olimpiskās spēles.

Integrējot mācību priekšmetus, skolēni paplašināja un nostiprināja savas zināšanas par pasaules valstīm, kontinentiem, sporta veidiem un sportistiem. Stundās skolēni ar sportisku azartu vēroja, pētīja, zīmēja, veidoja, domāja un sprieda.

Esam lepni par latviešu sniegumu ziemas olimpiskajās spēlēs!

Informāciju sagatavoja:
Laurenču sākumskolas skolotājas
Santa Jākobsone, Sigita Pole, Vanesa Čeičiniece


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi