×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-03-05
Aicina pieteikties dalībai novada Jaunatnes lietu konsultatīvajā padomē

Lai veicinātu efektīvāku pašvaldības sadarbību ar jauniešiem un sekmētu jauniešu līdzdalību pašvaldības lēmumu pieņemšanā un novada sabiedriskajā dzīvē, Siguldas novadā reģistrēto jaunatnes organizāciju, jauniešu iniciatīvu grupu, biedrību un nodibinājumu pārstāvji, kā arī novada iedzīvotāji, kuri mācās, strādā vai dzīvo novadā, tiek aicināti pievienoties Jaunatnes lietu konsultatīvajai padomei.

Jaunatnes lietu konsultatīvā padome nodrošinās pašvaldības iestāžu un struktūrvienību sadarbību ar jauniešiem saistītos jautājumos, apkopos, analizēs informāciju par novada jauniešu vajadzībām un interesēm, izstrādās priekšlikumus un uzraudzīs to ieviešanu. Jaunatnes lietu konsultatīvajā padomē darbosies arī pašvaldības domes deputāti, administrācijas un iestāžu pārstāvji. Padomes nolikumu var lasīt šeit.

Siguldas novada pašvaldība aicina novadniekus, kuri vēlas darboties Siguldas novada Jaunatnes lietu konsultatīvajā padomē, līdz 19.martam pašvaldības Pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3 iesniegt iesniegumu, kurā norādīta pretendenta profesionālā kompetence un pieredze jaunatnes jomā.

Plānots, ka Jaunatnes lietu konsultatīvā padome sāks darbu aprīlī. Jaunatnes lietu konsultatīvās padomes sēdes būs atvērtas un tajās varēs piedalīties ikviens interesents, bet padomes lēmējvaru veidos ne mazāk kā 15 pārstāvji, kurus, izskatot saņemtos pieteikumus, apstiprinās Siguldas novada pašvaldības dome.

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi