×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-03-06
Palielinās bezmaksas peldētapmācības nodarbību apmeklējums

Šī gada pirmajos divos mēnešos Siguldas Sporta centra peldbaseinā notiekošās bezmaksas nodarbības apmeklējuši 156 bērni un jaunieši vecumā no astoņiem līdz 19 gadiem (2.–12.klase).

Siguldas novada izglītības iestāžu audzēkņi bezmaksas nodarbības var apmeklēt pirmdienās, otrdienās un ceturtdienās no plkst.16.00 līdz 17.00, iepriekš piesakoties pa tālruņa numuru 25448860. Peldētapmācības nodarbības notiek sertificēta trenera vadībā, un grupā ir astoņi bērni.

Ārpusstundu nodarbību mērķis ir motivēt skolēnus uzlabot peldēšanas prasmes, kā arī, apmeklējot šīs nodarbības, ir iespēja uzlabot atzīmi sporta stundā. Nodarbības var apmeklēt ikviens Siguldas novada audzēknis, arī tie, kuriem attiecīgajā mēnesī ir ieplānota peldēšanas nodarbība skolas ietvaros un tie, kuri jau ir izmantojuši iespēju piedalīties bezmaksas nodarbības šī mācību gada laikā.

Patlaban peldbaseinā sporta stundas aizvada Siguldas pilsētas vidusskolas, Siguldas Valsts ģimnāzijas, kā arī Siguldas 1.pamatskolas skolēni.

No šī mācību gada sākuma notikušas jau 70 ārpusklašu peldētapmācības nodarbības, kuras apmeklējuši vairāk nekā 360 skolēnu no visām Siguldas novada izglītības iestādēm. Nodarbības turpināsies līdz 2019.gadam ESF projekta „Esi vesels Siguldas novadā!” laikā.

Jāatzīmē, ka Siguldas Sporta centrā ir iespēja peldēšanas prasmes apgūt arī maksas grupu peldētapmācības nodarbībās zīdaiņiem, bērniem no divu gadu vecuma, kā arī pieaugušajiem.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi