×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-03-07
Norisināsies „S!-Fischer 2018” Ziemas skolēnu čempionāta noslēdzošais posms

Piektdien, 9.martā, Fischer Slēpošanas centrā notiks „S!-Fischer 2018” Ziemas skolēnu čempionāta distanču slēpošanā noslēdzošais posms, kurā dalībniekiem būs jāveic distance brīvajā stilā ar intervāla startu.

Pieteikšanās – līdz 8.marta plkst.15.00 šeit.

„S!-Fischer 2018” Ziemas skolēnu čempionāts kopumā norisinās četros posmos, kuros Latvijas skolēni cīnās par galveno balvu – dāvanu karti 1500 eiro apmērā slēpošanas inventāra iegādei no Fischer Latvia.

3.posmā, kas notika 23.februārī, startēja 154 dalībnieki, pārstāvot 24 Latvijas skolas no visiem Latvijas reģioniem. Pēc šī posma pārliecinoši vadībā ir Madonas pilsētas vidusskola ar 22785 punktiem, 2.vietā ir Siguldas Valsts ģimnāzija ar 21886 punktiem un 3.vietā ir Laurenču sākumskola ar 21362 punktiem. 4.vietā ierindojās Lejasciema vidusskola ar 20785 punktiem, 5.vietā – Madonas Valsts ģimnāzija ar 16856 punktiem. Sešinieku noslēdz Pļaviņu novada ģimnāzija ar 15840 punktiem.

„S!-Fischer 2018” Ziemas skolēnu čempionāts Siguldā notiek jau ceturto gadu pēc kārtas. Pagājušajā gadā sacensībās kopumā piedalījās 38 skolas, pulcējot teju 800 distanču slēpotājus. Skolu interese, bērnu un jauniešu aktīvā dalība pasākumāto ierindo starp ziemas populārākajiem un apmeklētākajiem skolu sporta pasākumiem Latvijā.

Fischer Slēpošanas centrs piedāvā slēpotājiem vienīgo saldēto trasi Austrumeiropā 1,25 kilometrus garumā, zem kuras izbūvētā saldējošā sistēma ļauj uzturēt sniega segumu pat mainīgos laikapstākļos, tādējādi pagarinot slēpošanas sezonas ilgumu.

Sacensības organizē: Fischer Slēpošanas centrs, Siguldas novada pašvaldība sadarbībā ar Fischer Latvia.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi