×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-03-08
PAPILDINĀTS: Uzgavilēsim novadniekiem – ziemas olimpisko spēļu dalībniekiem!

17.martā bobsleja un kamaniņu trasē „Sigulda” valdīs īstena olimpisko spēļu gaisotne – siguldieši sirsnīgā apbalvošanas ceremonijā sveiks savus novadniekus, kuri piedalījās ziemas olimpiskajās spēlēs. Līdzjutējiem vienuviet būs iespēja satikt visus siguldiešus – olimpiskās komandas dalībniekus, saņemt sportistu autogrāfus, kā arī vērot aizraujošas sacensības skeletonā, bobslejā, lāpstu šļūkšanā un slidošanā pa ledus trasi. Šī būs unikāla iespēja ledus trasē redzēt Latvijas labākos skeletona un bobsleja sportistus, kuri ziemas sezonas sacensības ierasti aizvada citās pasaules trasēs. Par atmosfēru un muzikālo baudījumu gādās grupa „Dzelzs Vilks”.

Visus līdzjutējus un atbalstītājus aicinām plkst.11.30 pulcēties bobsleja un kamaniņu trases „Sigulda” finiša laukumā, lai svinīgi sportistus sagaidītu kopā ar Siguldas Absolventu orķestri diriģenta Andra Muižnieka vadībā. Plkst.12.00 sveiksim mūsu novadniekus un pasniegsim īpašas Siguldas balvas. Savukārt uzreiz pēc apbalvošanas būs iespēja saņemt sportistu autogrāfus, kopīgi nofotografēties un kārtīgi izkustēties grupas „Dzelzs Vilks” jaudīgās mūzikas ritmos. 

Bobsleja un kamaniņu trasē no plkst.10.00 līdz 16.00 valdīs jo sevišķi sportiska gaisotne, jo norisināsies vairākas aizraujošas sacensības – Latvijas izlases un ārvalstu skeletonisti piedalīsies īpašos precizitātes braucienos, notiks Latvijas čempionāts bobslejā, savukārt drosmīgākie amatieri sevi izaicinās Eiropas čempionātā slidošanā pa ledus trasi – „Ice on Fire”, kā arī lāpstu šļūkšanas sacensību „Showel Race” superfinālā. 

Pasākuma programma:

  • no plkst.10.00 līdz 12.00 lāpstu šļūkšanas sacensību „Showel Race” superfināls, Eiropas čempionāts slidošanā pa ledus trasi – „Ice on Fire”;
  • no plkst.12.00 līdz 13.00 svinīgā olimpisko spēļu dalībnieku sveikšana, autogrāfi un foto;
  • no plkst.13.30 līdz 14.00 precizitātes braucieni skeletonā (1.brauciens);
  • no plkst.14.10 līdz 14.30 Latvijas čempionāts bobslejā (1.brauciens);
  • no plkst.14.30 līdz 15.00 precizitātes braucieni skeletonā (2.brauciens);
  • no plkst.15.00 līdz 15.30 Latvijas čempionāts bobslejā (2.brauciens);
  • plkst.15.30 apbalvošana.

Jau ziņots, ka Latviju ziemas olimpiskajās spēlēs Phjončhanā pārstāvēja desmit siguldieši: skeletonisti Lelde Priedulēna, Martins Dukurs, Tomass Dukurs, bobslejists Jānis Strenga, kamaniņu sportisti Ulla Zirne, Andris Šics, Juris Šics, Inārs Kivlenieks, Artūrs Dārznieks un kalnu slēpotāja Lelde Gasūna, kura pasākuma norises dienā sūtīs īpašu sveicienu no Somijas, kur pārstāvēs Latviju kalnu slēpošanas sacensībās.

Tiekamies ziemas galvaspilsētā – Siguldā!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi