×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-03-09
Aktivitāšu piedāvājums skolēnu pavasara brīvlaikā

Skolēnu pavasara brīvlaikā no 12. līdz 16.martam Siguldas novada Jaunrades centra brīvā laika pavadīšanas bērnu centrā „Ideju namiņš” un jauniešu iniciatīvu centrā „Mērķis” notiks interesantas nodarbības, iespēja skatīties filmu „Mammu, es Tevi mīlu”, kā arī piedalīties galda spēļu un bridža izspēlēs.

Brīvā laika pavadīšanas bērnu centrā „Ideju namiņš” notiks „Sajūtu pētnieku laboratorija”, kurā bērniem no 1. līdz 5.klasei katru dienu notiks radošās nodarbības, sajūtu eksperimenti, ekspedīcijas svaigā gaisā, kā arī apkārtējās vides parādību izzināšana ar visām maņām – redzi, tausti, ožu, dzirdi un garšu.

„Sajūtu pētnieku laboratorija” darbosies Jaunrades centra telpās Skolas ielā 3 no plkst.10.30 līdz 17.00. Plašāka informācija pieejama, zvanot uz tālruņa numuru 67973863.

Jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis” Raiņa ielā 3, Siguldā, skolēnu brīvlaikā strādās no plkst.11.00 līdz 19.00. Katru dienu interesantās sarunās, apgūstot krievu un angļu valodu, būs iespēja laiku pavadīt kopā ar Eiropas brīvprātīgā darba veicēju Tetianu Mazurenko no Ukrainas.

Trešdien, 14.martā, plkst.16.00 jauniešiem tiks piedāvāta iespēja skatīties filmu „Mammu, es Tevi mīlu” (režisors Jānis Nords, 83′, Latvija, 2013). Tas ir dinamisks attiecību trilleris par 13 gadus vecu Rīgas skolnieku Raimondu un viņa māti. Kāda šķietami nenozīmīga piezīme skolā iesāk piedzīvojumiem bagātu nedēļu Raimonda dzīvē. Raimonds aizbēg no mājām, iekuļas apšaubāmā afērā ar vietējo prostitūtu un nonāk policijas redzeslokā, taču beigās atrisina samilzušo konfliktu gan ar mammu, gan savu labāko draugu.

Pēc filmas vērošanas plkst.18.00 jaunieši tiek aicināti piedalīties bridža spēlē. Bridžs ir Latvijā un pasaulē atzīts sports, kurā notiek Eiropas un Pasaules čempionāti gan pāriem, gan komandām, tas ir viens no pasaules Prāta olimpiādes oficiālajiem sporta veidiem. Bridžs trenē analītiskās, matemātiskās un loģiskās spējas. Nodarbības vadīs pasaules meistars sporta bridžā Kārlis Rubins.

Piektdien, 16.martā, plkst.16.00 „Mērķī” notiks galda spēļu vakars, kurā brīvā atmosfērā būs iespēja izmēģināt vairākas galda spēles, kas attīsta dažādas kompetences.

Visi Siguldas novada Jaunrades centra piedāvājumi ir bez maksas.

Ikdienas nodarbības notiks arī bērnu centrā „Kā mājās” (Leona Paegles ielā 3A-52A), kurā ir iespēja atstāt jebkura vecuma bērnus pieskatīšanai uz laiku līdz četrām stundām dienām. Pieteikšanās un papildu informācija pa šī pakalpojuma samaksu pieejama, zvanot uz tālruņa numuru 20148586 vai rakstot uz e-pasta adresi BCKaaMajas@gmail.com.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi