×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 19. marts
Šodien sveicam: Jāzeps, Juzefa
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-03-11
Noskaidroti „S!-Fischer 2018” Ziemas skolēnu čempionāta uzvarētāji

9.martā Fischer Slēpošanas centrā tika aizvadīts „S!-Fischer 2018” Ziemas skolēnu čempionāta noslēdzošais posms, kurā dalībniekiem bija jāveic distance brīvajā stilā ar intervāla staru. Tajā startēja 145 dalībnieki, pārstāvot 25 Latvijas skolas no visas Latvijas, un par šī gada uzvarētājiem kļuva Madonas pilsētas vidusskola.

„S!-Fischer 2018” Ziemas skolēnu čempionāta noslēdzošajā posmā pārliecinoši pārsvaru saglabāja un uzvaru izcīnīja Madonas pilsētas vidusskola ar 30384 punktiem, savai skolai izcīnot dāvanu karti 1500 eiro apmērā slēpošanas inventāra iegādei no Fischer Latvia.

Savukārt godalgoto 2. un 3. vietu izcīnīja Siguldas novada skolas – Siguldas Valsts ģimnāzija un Laurenču sākumskola ar attiecīgi iegūtajiem 29040 un 28426 punktiem, balvās saņemot aksesuārus no Fischer Latvia.

Bet 4.vietā ierindojās Lejasciema vidusskola ar 28099 punktiem, 5.vietā – Madonas Valsts ģimnāzija ar 22727 punktiem. Sešinieku noslēdza Pļaviņu novada ģimnāzija ar 21336 punktiem.

Lieliskus rezultātus sacensībās uzrādīja vairāki Siguldas novada skolnieki, izcīnot godalgotas vietas. 1.vietu, kļūstot nepārspēti, ieguva Keita Marcinkeviča no Laurenču sākumskolas S-10 grupā, Kristīne Brunere no Siguldas Valsts ģimnāzijas S-16 grupā un Rainers Paeglis V-16 grupā no Allažu pamatskolas. Amanda Miltiņa no Siguldas Valsts ģimnāzijas S-14 grupā, Everts Novicāns V-10 grupā no Laurenču sākumskolas un Sandijs Suhanovs V-16 grupā no Siguldas Valsts ģimnāzijas izcīnīja godpilno 2.vietu. Bet 3.vietu izcīnīja Dāvis Kalniņš no Siguldas pilsētas vidusskolas V-12 grupā un Kristaps Kārkliņš V-18 grupā no Siguldas Valsts ģimnāzijas.

Kopējie sacensību rezultāti pieejami Fischer Slēpošanas centra mājas lapā: www.siguldassports.lv.

Sacensību rīkotājs ir Fischer Slēpošanas centrs, Siguldas novada pašvaldība sadarbībā ar Fischer Latvia.

Paldies sadarbības partneriem – Fischer Sports Latvija” par galveno balvu, zemnieku saimniecībai Pīlādži” par veselīgajiem Latvijā audzētajiem āboliem, KG Latvija” par auzu pārslu putrām, kas atjaunoja enerģiju ikvienam dalībniekam un „Rāmkalni Nordeco” par vitamīnu devu visai dienai, biedrībai A2” par rezultātu apkopošanu un žurnālam Sports” par publicitāti.

Informāciju sagatavoja:
Aneta Galdiņa
SIA „Siguldas Sporta serviss”
Sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi