×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-03-12
„Sunset Festival” programmu papildina dīdžeju šovs ar Jonas Blue un Sigala

1.jūnijā „Sunset festival” ietvaros Siguldas pilsdrupu estrādi pieskandinās elektroniskā mūzika, kur galvenie viesi būs dīdžeji Jonas Blue un Sigala. Dīdžeju uzstāšanos papildinās krāšņs gaismu un video projekciju šovs.

Jonas Blue jeb īstajā vārdā Gajs Džeimss Robins (Guy James Robin) pasaules slavu ieguva 2015.gadā, remiksējot Treisijas Čepmenas populāro dziesmu „Fast Car”. Arī nākamais singls „Perfect Strangers” guva atzinību visā pasaulē, tostarp arī Latvijā.

Sigala jeb īstajā vārdā Brūss Fīlders (Bruce Fielder) debitēja 2015.gadā ar singliem „Easy Love” un „Sweet Lovin”, kuri acumirklī kļuva par pasaules mēroga hitiem.

Biļetes cena – no 29 līdz 79 eiro, ar Siguldas novada iedzīvotāja ID karti – 20% atlaide. Biļetes nopērkamas „Biļešu serviss” kasēs. 

Šis būs jau trešais gads, kad Siguldas pilsdrupu estrādē norisināsies „Sunset Festival”, Latvijā pulcējot pasaulslavenus mūziķus.

5.jūlijā „Sunset Festival” laikā Siguldas pilsdrupu estrādē uzstāsies britu grupa „Clean Bandit”, kas veiksmīgi savā skanējumā apvieno elektronisko un popmūziku ar klasiku.

Biļetes cena – no 39 līdz 79 eiro, ar Siguldas novada iedzīvotāja ID karti – 20% atlaide. Biļetes nopērkamas „Biļešu serviss” kasēs. 

10.jūlijā „Sunset festival” ietvaros Siguldas pilsdrupu estrādē uzstāsies britu dziedātāja Emēlija Sandē (Emeli Sandé) – viena no visspilgtākajām mūsdienu soulmūzikas un R&B zvaigznēm.

Biļetes cena – no 59 līdz 99 eiro, ar Siguldas novada iedzīvotāja ID karti – 20% atlaide. Biļetes nopērkamas „Biļešu serviss” kasēs. 

Savukārt 14.jūlijā „Sunset Festival” laikā Siguldā norisināsies radio SWH 25 gadu jubilejas pasākums, atsaucot atmiņā tālā 1994.gada vērienīgo radio atklāšanu un pulcējot māksliniekus, kuri tolaik uzstājās Skanstes ielas pagalmā: „Dr.Alban”, „Haddaway”, „Ace of Base” (pārstāvēs soliste Dženija Bergrena), „Army of Lovers” un Rozalla.

Biļetes cena – no 29 līdz 79 eiro, ar Siguldas novada iedzīvotāja ID karti – 20% atlaide. Biļetes nopērkamas „Biļešu serviss” kasēs. 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi