×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-03-13
Siguldā notiks nākamās sezonas Pasaules kausa pirmais posms vīriešu bobslejā un skeletonā

Pirmo reizi vēsturē bobsleja un kamaniņu trase „Sigulda” ieguvusi tiesības rīkot Pasaules kausa posmu vīriešu bobslejā un skeletonā.  Siguldā no 3. līdz 6.decembrim notiks 2018./2019.gada sezonas pirmais posms, kurā tiks aizvadītas bobsleja sacensības vīriešu un sieviešu divnieku ekipāžām, kā arī skeletonā vīriešiem un sievietēm.

2004.gadā Sigulda uzņēma Pasaules kausa izcīņas posmu skeletonā, kurā uzvarēja Tomass Dukurs, un bobslejā sievietēm, bet Pasaules kausa vīriešu bobsleja sacensības Siguldā vēl nav notikušas.

Zinot trases specifiku, bobsleja četrinieku sacensības Siguldā notikt nevar, tādēļ sezona sāksies ar divām sacensībām divnieku bobslejā vīriešiem. Nākamais posms notiks Vinterbergas trasē Vācijā, kur līdzās skeletona sacensībām un dāmu bobsleja braucieniem notiks divas sacensības bobsleja četrinieku konkurencē.

Gluži kā iepriekš, arī nākamajā sezonā notiks astoņi Pasaules kausa posmi. Sezonas pirmā puse risināsies Eiropā, bet februārī noslēdzošie divi posmi notiks ASV un Kanādā. Pēc tam sekos Pasaules čempionāts 2010.gada Vankūveras olimpisko spēļu trasē Vistlerā, Kanādā.

Avots: www.bobslejs.lv


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi