×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-03-15
Aktualizētas interaktīvās kartes par ielu un komunikāciju plānotajiem izbūves darbiem

Lai iedzīvotājiem būtu iespējams vienkopus skatīt informāciju par veiktajiem, plānotajiem un notiekošajiem ielu pārbūves un apakšzemes komunikāciju izbūves darbiem, Siguldas novada pašvaldība aktualizējusi tīmekļa vietnē izvietotās interaktīvās kartes.








Informācija interaktīvajās kartēs papildināta par:

  • 2017.gadā veiktajiem ielu un gājēju ietvju pārbūves darbiem, uzsāktajiem vai pabeigtajiem projektēšanas darbiem;
  • 2018.gadā paredzētajiem ielu pārbūves darbiem, gājēju ietvju izbūvi un uzsāktajiem projektēšanas darbiem;
  • ūdens un kanalizācijas maģistrālo tīklu izbūvi 2017.–2018.gadā;
  • par grantēto ielu īpašumiem un to pieslēgumiem apakšzemes inženierkomunikācijām, kas būs priekšnoteikums, lai nākotnē ielas segums tiktu mainīts uz cieto segumu, ja ielā visi īpašumi būs pieslēgušies apakšzemes inženierkomunikācijām.

Jau ziņots, ka tuvāko gadu Siguldas novada pašvaldības prioritāte ir ielu un ceļu atjaunošana un izbūve, kā arī lietusūdens sistēmas pilnveidošana, ik gadu šiem darbiem paredzot vairākus miljonus eiro. Lai veidotu kvalitatīvu un ilgtspējīgu novada infrastruktūru un publisko telpu, ielu un gājēju ietvju pārbūve tiks veikta saskaņā ar Siguldas identitāti veidojošo tematisko plānojumu, kura izstrāde tika uzsākta pagājušā gada nogalē un kura piedāvātie risinājumi satiksmes infrastruktūras attīstībai – ielu, ceļu, gājēju un veloceļu, autostāvvietu, satiksmes plūsmu, mazo arhitektūras formu un ielu apzaļumošana tiek aktīvi pārskatīta kopā ar iedzīvotājiem.

Interaktīvās kartes skatāma šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi