×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-03-16
Jaunās māmiņas uzņēmējas tiek aicinātas uz semināru „Īsteno savu ideju!”

Pašvaldības līdzfinansējuma konkursa „Māmiņa. Siguldiete. Uzņēmēja” ietvaros trešdien, 21.martā, plkst.15.00 bērnu centrā „Kā mājās” (Leona Paegles ielā 3A-53A) notiks iedvesmas seminārs „Īsteno savu ideju!”, kurā ar savu pieredzi dalīsies uzņēmīgas siguldietes – zīmola „Pūra pērle” dibinātāja Elza Pētersone un zīmola „Moss” radītāja un 2016.gada konkursa uzvarētāja Dace Zilvere.

Semināra dalībniekiem būs iespēja uzdot jautājumus konkursa organizatoriem un iepriekšējo gadu konkursa uzvarētājām, kā arī saņemt individuālas konsultācijas. Uz semināru māmiņas aicinātas nākt kopā ar bērniem.
Dalība seminārā ir bez maksas. Lai piedalītos seminārā, aicinām reģistrēties līdz 19.martam, aizpildot kontaktformu vai zvanot uz tālruņa numuru 29414798.

Jau ziņots, ka Siguldas novada pašvaldība līdz 8.aprīlim aicina uzņēmīgās novadnieces iesniegt savu biznesa ideju pieteikumus konkursam „Māmiņa. Siguldiete. Uzņēmēja”. Konkurss Siguldas novadā norisināsies trešo reizi, un tā mērķis ir iedrošināt sievietes māmiņas uzsākt savu biznesa ideju īstenošanu vai turpināt attīstīt jau strādājošus uzņēmumus, kā arī sekmēt uzņēmējdarbības attīstību un jaunu darbavietu veidošanu novadā.

Konkursā var piedalīties sievietes, kuras audzina bērnus vecumā līdz astoņiem gadiem un ir deklarētas Siguldas novadā ne mazāk kā 12 mēnešus no pieteikuma iesniegšanas brīža. Līdzfinansējuma konkursā var piedalīties arī jaunuzņēmumi, kuri nav vecāki par 24 mēnešiem, un to dibinātājas ir sievietes, kuras atbilst iepriekšminētajiem kritērijiem.

Konkursa dalībnieces pretendēs uz līdzfinansējumu līdz diviem tūkstošiem eiro viena projekta realizācijai. Kopumā programmā pieejamā finansiālā atbalsta summa ir astoņi tūkstoši eiro.

Nāc un uzzini par iespēju īstenot savu biznesa ideju!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi