×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-03-16
Būs skatāma jaunā dokumentālā filma „Turpinājums”

25.martā plkst.18.00 Siguldas pagasta Kultūras namā būs skatāma režisora Ivara Selecka jaunā dokumentālā filma „Turpinājums”.

Filma stāsta par pieciem bērniem, kuri uzsāk skolas gaitas pirmajā klasē dažādos Latvijas novados. Stāsti ir dažādi – kāds, kuram ir stipras ģimenes saknes Latvijas laukos un vecāki vēlas, lai bērns izaug par īstu zemnieku; kāds, kurš dzīvo pie vecmāmiņas, kamēr mamma strādā Anglijā, un kāds cittautietis, kura vecvecāki nonāca Latvijā pēc Otrā pasaules kara, bet mazdēls vēlas kļūt par uzņēmēju. Dokumentālā filma iezīmē, kā veidojas bērnu dzīves ar tik dažādiem starta punktiem, un fiksē, kā tās turpmāk mijiedarbojas ar valstiskiem un sabiedriskiem procesiem.

Filma „Turpinājums” ir pirmā daļa no ieplānota ilgtermiņa kino vērojuma par pieciem Latvijā dzimušiem bērniem. Filmu cikla mērķis ir atgriezties pie pirmās filmas varoņiem ik pēc septiņiem gadiem un dokumentēt viņu dzīves gājumu līdzi laikam.

Filmas ilgums – 90 minūtes. Ieeja – bez maksas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi