×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-03-16
Aizvadīts pēdējais „S!-Slēpo 2018” treniņslēpojuma posms

15.martā Fischer Slēpošanas centrā vairāk nekā 60 dalībnieki startēja „S!-Slēpo 2018” treniņslēpojuma 4.posmā, kas arī bija šīs sezonas noslēdzošās distanču slēpošanas sacensības Fischer Slēpošanas centrā.  

Treniņslēpojuma 4.posmā dalībniekiem bija jāveic sprinta distance atbilstoši vecuma grupai. SV-6 grupai bija jāveic 200 metru aplis četras reizes, SV-8 grupai bija jāveic 200 metru aplis piecas reizes, SV-10, SV-12, SV-14 grupām bija jāveic 1,2 kilometru aplis un SV-16 grupai līdz SV-60 bija jāveic 1,2 kilometru aplis divas reizes.

„S!-Slēpo 2018” treniņslēpojuma mērķis bija popularizēt distanču slēpošanas sporta veidu iedzīvotāju vidū, veicināt saturīgu brīvā laika pavadīšanu, kā arī nodrošināt pilnvērtīgus gatavošanās procesus citiem nozīmīgiem slēpošanas pasākumiem un sacensībām.

Dalībnieki katrā posmā tika vērtēti noteiktā vecuma grupā un grupas kopvērtējums tiks aprēķināts, summējot katra dalībnieka trīs labāko posmu punktu summu. Obligāti bija jāpiedalās vismaz trīs posmos. Vienādas punktu summas gadījumā, augstāko vietu ieņēma dalībnieks, kurš ir uzrādījis augstāku rezultātu pēdējā posmā.

Šīs sezonas „S!-Slēpo 2018” treniņslēpojuma uzvarētāji savās vecuma grupās ir Elza Radziņa S-6 grupā, SV-8 grupās Paula Mālniece un Alvis Pivors, SV-10 grupās Keita Marcinkeviča un Rūdolfs Raudziņš, SV-12 grupās Marta Bukša un Emīls Vilkājs, SV-14 grupās Samanta Krampe un Bruno Krampe, SV-18 grupās Agrita Toma un Kristaps Kārkliņš, V-20 grupā Ivo Deičmanis, SV-30 grupās Inese Kokoreviča un Mārtiņš Daļeckis, SV-40 grupās Signe Turauska un Normunds Šuksts, V-50 grupā Aigars Savickis un V-60 grupā Vilis Mednis.

Kopējie treniņslēpojuma rezultāti, kā arī 4.posma rezultāti pieejami Fischer Slēpošanas centra mājas lapā www.siguldassports.lv.

Treniņslēpojumu „S!-Slēpo 2018”  organizēja Fischer Slēpošanas centrs sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību.

Paldies sadarbības partneriem: „Siguldas Maiznieks” par gardajiem cepumiem, „Rāmkalni Nordeco” par veselīgajiem našķiem un „Koka varde” par kausiem.  

Informāciju sagatavoja:
Aneta Galdiņa

SIA „Siguldas Sporta serviss”
Sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi