×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-03-21
Veselības un sporta nedēļas laikā notiks Ģimeņu diena

No 2. līdz 8.aprīlim Siguldas novada pašvaldība organizēs Veselības un sporta nedēļu, kuras laikā novadnieki bez maksas varēs piedalīties dažādās sportiskās nodarbībās, praktiskās un izzinošās lekcijās par veselīgu un aktīvu dzīvesveidu. Veselības un sporta nedēļas galvenā „vēstniecība” būs Siguldas Sporta centrs, taču pasākumi notiks arī citviet pilsētā. Pirmā Veselības un sporta nedēļas diena, 2.aprīlis, būs Ģimeņu diena, kad dažādās aktivitātēs aicinātas piedalīties ģimenes ar lielākiem un mazākiem bērniem.

Šajā dienā Siguldas Sporta centrs organizēs īpašus izbraucienus ar Fatbike (platriepu divriteņiem) īpašajā Šūpoļu festivāla maršrutā. Šī būs lieliska iespēja izbaudīt Fatbike divriteņu priekšrocības, kā arī gūt jaunu riteņbraukšanas pieredzi. Fatbike ir unikāli un īpaši radīti braukšanai gan pa smilšainiem un dubļainiem ceļa segumiem, gan sniegotiem, tādējādi dodot iespēju doties piedzīvojumos jebkurā gadalaikā. Fatbike izbraucienā varēs doties gan pieaugušie, gan bērni, kuriem ir iemaņas braukšanā ar divriteni. Iepriekšēja pieteikšanās, zvanot uz tālruņa numuru 67970262.

Plkst.11.00 bērnu centrā „Kā mājās” (Leona Paegles ielā 3A-53A) interesenti aicināti uz ģimeņu jogas nodarbību kopā ar Katrīnu Runi. Lai plānotu pasākuma norisi, aicinām pieteikties, rakstot uz e-pastu sigulda@bckamajas.lv.

Savukārt plkst.13.00 Siguldas Sporta centrā (Ata Kronvalda ielā 7A) notiks telpu orientēšanās visai ģimenei un rāpošanas čempionāts mazākajiem novadniekiem, ko nodrošinās „Siguldas Maratona klubs”/Siguldas Takas.

Telpu orientēšanās ir aktivitāte, kurās dalībnieki sacenšas, pēc iespējas ātrāk atrodot visus telpās izvietotos kontrolpunktus. Siguldas Sporta centra telpas būs savienotas ar Siguldas pilsētas vidusskolu, tādējādi dodot iespēju veikt aizraujošu distanci, meklējot ceļu pa kāpņu telpām, slepenām novietnēm, skolas gaiteņiem un klasēm.

Būs pieejamas vairākas distances. Piemēram, iesācēju distance, kur kontrolpunkti būs izvietoti, lai iepazītu telpu orientēšanās pamatprincipus un saprastu telpisko domāšanu. Ātrā distance prasīs atjautīgu domāšanu un veiklu rīcību. Bet garā distance pārbaudīs dalībnieku spējas atrast visus kontrolpunktus, kas izvietoti abās telpās. Lai piedalītos, iepriekš nav jāpiesakās.

Savukārt mazuļu rāpošanas čempionāta laikā būs iespēja priecāties par pašiem mazākajiem, kas sacentīsies ātrumā veikt aptuveni desmit metru distanci uz mīksta paklāja. Lai piedalītos, iepriekš nav jāpiesakās.

Ģimeņu diena noslēgsies ar lentošanas jeb slackline treniņu Raiņa parkā, kas sāksies plkst.18.00. Lentošana ir sporta veids, kas pasaulē pazīstams ar līdzsvara un dziļās muskulatūras fizisko aktivitāšu kompleksa izpildīšanu uz līdz pat piecus centimetrus platas lentas. Treniņu nolūks ir iepazīstināt jauniešus un viņu vecākus ar daudzpusīgu fizisko spēju attīstīšanu un informēt par dažādu pieejamo aktivitāšu klāstu novadā.

Aicinām piedalīties arī citās Siguldas novada Veselības un sporta nedēļas un Veselības dienas aktivitātēs.

Daļa no Siguldas novada Veselības un sporta nedēļas un Veselības dienas aktivitātēm tiek finansēta Eiropas Sociālā fonda projektā Nr.9.2.4.2/16/I/018 „Esi vesels Siguldas novadā!”.

 

 

 

 

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi