×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-03-22
Veselības un sporta nedēļas laikā notiks Topošo un jauno vecāku diena

No 2. līdz 8.aprīlim Siguldas novada pašvaldība organizē Veselības un sporta nedēļu, kuras laikā novadnieki bez maksas varēs piedalīties dažādās sportiskās aktivitātēs, praktiskās nodarbībās un izzinošās lekcijās par veselīgu un aktīvu dzīvesveidu. Otrdiena, 3.aprīlis, Veselības un sporta nedēļas laikā būs Topošo un jauno vecāku diena.

Plkst.10.00
Siguldas Sporta centrā (Ata Kronvalda ielā 7A) notiks nodarbība „Gatavošanās dzemdībām – dzemdību vietas un atbalsta personu izvēle”, ko vadīs dūlas Lita Dudele un Anita Oļukalna.

Plkst.11.00 bērnu centrā „Kā mājās” (Leona Paegles ielā 3A-53A) jaunās māmiņas aicinātas uz vingrošanas nodarbību kopā ar bērniem, ko vadīs Ligita Stabulniece.

Plkst.12.00 Siguldas Sporta centrā (Ata Kronvalda ielā 7A) notiks praktiska nodarbība „Kustību nozīme grūtniecības laikā un dzemdībās”. To vadīs dūla Anita Oļukalna.

Plkst.12.00 Siguldas Sporta centrā (Ata Kronvalda ielā 7A) notiks nodarbība „Sporto kopā ar mazuli” kopā ar Montu Dišleri-Kirilko un mazo Ralfu. Piedalīties aicināti vecāki ar mazuļiem no diviem mēnešiem līdz pusotram gadam. Nodarbība ir īpaši radīta jaunajām māmiņām, kuras vēlas izkustēties un pavingrot, taču nav kur atstāt mazuli. Šajā nodarbība būs iespēja sportot kopā ar savu mazuli. Treniņa metodika ir īpaši izstrādāta un pielāgota jauno māmiņu fizioloģiskajam pēcdzemdību stāvoklim. Nodarbība ir paredzēta un pielāgota dažādiem sagatavotības līmeņiem. Pieteikšanās nodarbībai, rakstot uz e-pasta adresi madara.akmentina@sigulda.lv.

Plkst.15.00 Siguldas Sporta centrā (Ata Kronvalda ielā 7A) nodarbība „Jaunās māmiņas rūpes par sevi un pēcdzemdību rituāli”, ko vadīs dūla Līga Roze-Kļaviņa.

Plkst.16.00 bērnu centrā „Kā mājās” (Leona Paegles ielā 3A-53A) topošie vecāki aicināti uz gaidību sarunām kopā ar dūlu Anitu Oļukalnu.

Plkst.17.00 Siguldas Sporta centrā (Ata Kronvalda ielā 7A) notiks nodarbība „Krūts barošanas nozīme. Vai un kā var sagatavoties mazuļa zīdīšanai?”. To vadīs zīdīšanas konsultante Lita Dudele.

Plkst.17.15 bērnu centrā „Kā mājās” (Leona Paegles ielā 3A-53A) notiks grūtnieču vingrošana kopā ar Līgu Baroni.

Plkst.18.00 klīnikā „Ģimenes sirds” (Gāles ielā 27) topošie vecāki aicināti uz nodarbību „Mīti un patiesība par mājdzemdībām”, ko vadīs klīnikas „Ģimenes sirds” vecmātes: Baiba Stikute un Ilze Neimane.

Plkst.18.30 bērnu centrā „Kā mājās” (Leona Paegles ielā 3A-53A) interesentiem būs iespēja tikties ar Latvijā zināmo fizioterapeiti Klaudiju Hēlu nodarbībā par hendlingu priekšlaikus dzimušiem mazuļiem. Hendlings ir metode, kas māca, kā pareizi turēt un darboties ar jaundzimušo. Šis jēdziens ietver pareizu zīdaiņa ģērbšanu, nešanu, celšanu, turēšanu – pareizu ikdienas darbību veikšanu. No tā, kā vecāki aprūpē, darbojas un pat pieskaras bērnam, ir atkarīga jaundzimušā bērna fiziskā un garīgā attīstība. Jo īpaši būtiski tas ir priekšlaikus dzimušiem bērniņiem.

Plkst.18.30 Siguldas Sporta centrā (Ata Kronvalda ielā 7A) notiks krosfita nodarbība piecus un sešus gadus veciem bērniem kopā ar treneri Daci Tomsoni. Krosfits bērniem ir vispārējās fiziskās attīstības programma, kura ir droša, efektīva un aizraujoša bērniem. Ar šo treniņu programmu tiek uzlabota ne tikai bērna vispārējā fiziskā sagatavotība, bet arī tiek dota iespēja bērnam pašam augt, izglītoties, attīstīties un veidoties, uzticoties sev un savām spējām. Nodarbībā tiks attīstītas visas fiziskās īpašības – spēks, ātrums, izturība, lokanība un koordinācija.

Aicinām piedalīties arī citās Siguldas novada Veselības un sporta nedēļas un Veselības dienas aktivitātēs.

Daļa no Siguldas novada Veselības un sporta nedēļas un Veselības dienas aktivitātēm tiek finansēta Eiropas Sociālā fonda projektā Nr.9.2.4.2/16/I/018 „Esi vesels Siguldas novadā!”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Visu pasākumu un aktivitāšu laikā iespējama fotogrāfēšana un arī filmēšana.

 

 

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi