×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-03-25
Sākusies pieteikšanās pie Veselības dienas speciālistiem

7.aprīlī Siguldas Sporta centrā (Ata Kronvalda ielā 7A) norisināsies Siguldas novada Veselības diena, kuras laikā novada iedzīvotājiem bez maksas būs pieejamas veselības aprūpes speciālistu konsultācijas. Pirmdien, 26.martā, plkst.10.00 sāksies iepriekšējā pieteikšanās pie Veselības dienas speciālistiem. Siguldas novada iedzīvotājiem šajā dienā bez maksas būs pieejams kāju vēnu skrīnings, pēdu datordiagnostika, dermatologa, kardiologa konsultācijas, kaulu blīvuma mērījumi, elektrokardiogramma (EKG), D vitamīna mērījumi.

Pieteikties bezmaksas konsultācijām iespējams, zvanot uz tālruņa numuru 25642377 (LMT) vai 25342191 (Tele 2) katru darba dienu no plkst.10.00 līdz 16.00. Piedāvājums bez maksas pieejams Siguldas novadā deklarētajiem iedzīvotājiem, uzrādot Siguldas novada iedzīvotāja ID karti.

Jāpiebilst, ka bez iepriekšēja pieraksta Veselības dienā bez maksas varēs saņemt fizioterapeita konsultācijas un veikt stājas pārbaudi. Varēs noteikt cukura, holesterīna, hemoglobīna un skābekļa līmeni asinīs, kā arī būs pieejami asinsspiediena mērījumi, iespēja noteikt ķermeņa masas indeksu, veikt acu spiediena mērījumus un plaušu pārbaudi, kā arī miegainības un stresa testus. Darbosies insulta profilakses kabinets, būs iespēja veikt HIV, B un C hepatīta testus.

Vecāku ērtībām bez maksas Veselības dienas laikā tiks nodrošināta mazuļu pieskatīšana turpat Siguldas Sporta centrā.

Iniciatīvu organizēt Veselības dienu Siguldas novada pašvaldība aizsāka 2012.gadā, lai veicinātu veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību novadniekiem. Pasākums tiek organizēts divas reizes gadā – aprīlī un septembrī.

Veselības dienas piedāvājums ik gadu tiek veidots, ņemot vērā iedzīvotāju viedokli un pieprasījumu pēc speciālistu konsultācijām.

Siguldas novada Veselības un sporta nedēļa norisināsies no 2. līdz 8.aprīlim, tās programma lasāma šeit.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi