×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-03-28
Līdz 30.aprīlim notiek skolēnu pieteikšanās darbam vasaras brīvlaikā

Līdz 30.aprīlim notiks skolēnu pieteikumu pieņemšana uz izvēlētajām darbavietām, kuras arī šogad Siguldas novada pašvaldība, sadarbojoties ar novada uzņēmējiem, piedāvās skolēnu vasaras nodarbinātības projektā. Tā laikā iespēja strādāt un apgūt pirmās darba prasmes būs skolēniem vecumā no 13 līdz 19 gadiem, kuru dzīvesvieta deklarēta Siguldas novadā.

Siguldas novada pašvaldība projekta īstenošanai paredzējusi 61 tūkstoti eiro. Šogad darbavietas piedāvā 43 uzņēmēji un 19 pašvaldības iestādes un struktūrvienības. Skolēniem vecumā no 13 (13 gadi plānotajā nodarbinātības laikā) līdz 14 gadiem būs iespēja strādāt divas nedēļas pašvaldības iestāžu un struktūrvienību nodrošinātajās darbavietās, savukārt skolēniem vecumā no 15 līdz 19 gadiem darbavietas mēneša garumā nodrošinās novada uzņēmēji.

Piesakoties darbam, skolēniem būs jānorāda savas prasmes un iemaņas, kā arī motivācija darbam. Pieteikumos skolēniem prioritārā kārtībā jāatzīmē trīs vēlamās darbavietas, izvēloties no pašvaldības apkopotā vakanču saraksta:

Skolēnu pieteikumos norādīto informāciju un deklarēto dzīvesvietu pārbaudīs pašvaldības speciālisti, skolēnu atlasi konkrētām darbavietām, pamatojoties uz norādītajām prioritārajām darbavietām skolēnu pieteikuma anketās un motivāciju strādāt uzņēmumā, veiks pašvaldības izveidota darba grupa un potenciālie darba devēji. Skolēniem, kuriem prioritārajā secībā norādītajos uzņēmumos darbavietas uzņēmēji nevarēs nodrošināt, tiks piedāvātas vakances citos uzņēmumos.

Skolēniem, kuri vēlas iesaistīties skolēnu nodarbinātības projektā vasaras brīvlaikā, no 10. līdz 30.aprīlim Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā (Raiņa ielā 3, Siguldā), Siguldas pagasta pārvaldē (Zinātnes ielā 7, 2. stāvā, Siguldā), Allažu pagasta pārvaldē (Birzes ielā 4, Allažos) vai Mores pagasta pārvaldē (Siguldas ielā 11, Morē) jāiesniedz šādi dokumenti:

  • aizpildīta pieteikuma anketa, kuru var saņemt Siguldas novada pašvaldības apkalpošanas centros un elektroniskā formātā šeit;
  • ārsta izziņa par veselības stāvokli.

Skolēniem, kuru iesniegumi atbildīs noteikumos noteiktajiem kritērijiem, ir jāsaņem norīkojums, jo individuāli informācija netiks nosūtīta. Plānots, ka norīkojumi, kuros būs norādītas konkrētās skolēnu darbavietas, tiks izsniegti no 23. līdz 30.maijam laikā no plkst.14.00 līdz 18.00 jauniešu iniciatīvu centrā „Mērķis” Raiņa ielā 3.

Skolēniem, kuri būs iesnieguši iesniegumu, bet neatbildīs noteikumos noteiktajiem šādiem kritērijiem, tiks nosūtītas atteikuma vēstules:

  • iesniegums iesniegts vēlāk par 30.aprīli;
  • skolēns ir jaunāks par 13 gadiem (uz nodarbinātības laiku) vai vecāks par 19 gadiem;
  • skolēns nemācās nevienā izglītības iestādē;
  • skolēns nav deklarēts Siguldas novada administratīvajā teritorijā;
  • skolēns nav iesniedzis pieprasītos dokumentus.

Obligātā darba drošības instruktāža pašvaldības iestāžu un struktūrvienību nodrošinātajās darbavietās notiks pirmdien, 28.maijā, plkst.16.00 Siguldas pilsētas vidusskolas aktu zālē.

Nodarbinātības pasākumus vasaras brīvlaikā finansēs, koordinēs un kontrolēs Siguldas novada pašvaldība. Skolēnu vasaras nodarbinātības projekts Siguldas novadā norisinās kopš 2010.gada. Noteikumi par kārtību, kādā tiks organizēta skolēnu nodarbinātība, pieejami šeit.

Plašāka informācija par skolēnu vasaras nodarbinātības projektu pieejama pie Siguldas novada pašvaldības Izglītības pārvaldes galvenās speciālistes izglītības jautājumos Sandras Ķirules, zvanot uz tālruņa numuru 67970932 vai rakstot uz e-pasta adresi sandra.kirule@sigulda.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi