×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-04-10
Ģimnāzijas badmintonistiem bronza Latvijas Skolu finālturnīrā

6.aprīlī Salaspils sporta kompleksā norisinājās Latvijas Skolu finālturnīrs badmintonā. Pamatskolas grupā no Siguldas Valsts ģimnāzijas startēja seši skolēni: Diāna Aleksejeva (8.b klase), Arta Priedniece (8.c klase), Annija Rulle-Titava (7.b klase), Sandijs Suhānovs (8.c klase), Dāvis Vēvers (8.c klase) un Rinalds Siņicins (7.b klase).

Pirmajā spēlē Siguldas Valsts ģimnāzija guva pārliecinošu uzvaru pār Salaspils 1.vidusskolu, uzvarot komandu ar rezultātu 100:22. Ģimnāzijas spēlētāji nākamajā spēlē sacentās ar Uzvaras vidusskolu, arī šajā mačā siguldieši guva lielu rezultatīvo pārsvaru, spēle noslēdzās ar rezultātu 100:30. Bet jau nākamajā spēlē ļoti sīvā un saspringtā cīņā Liepājas 15.vidusskola bija pārāka par siguldiešiem, spēle beidzās ar rezultātu 93:100. Vien septiņi punkti šķīra Siguldas Valsts ģimnāzijas pamatskolas komandu no fināla, kurā tā sacenstos ar spēcīgo Siguldas pilsētas vidusskolas komandu.

Spēlē par 3.vietu ģimnāzistiem atkal nācās sacensties ar Uzvaras vidusskolu, arī šajā spēlē siguldieši guva pārliecinošu uzvaru un ierindojās 3.vietā, kas ir ļoti atzīstams rezultāts, jo puiši badmintona treniņos pievienojās pavisam nesen.

Siguldas Valsts ģimnāzijas badmintona līderi: Marta Brengule (7.c klase), Amanda Sofija Grosberga (7.b klase), Liāna Lenceviča (11.d klase), un puiši, kuri nav profesionāli badmintonisti – Pauls Daugulis (11.a klase), Kārlis Gaigals (11.a klase), Viesturs Veits (11.a klase), un Aleks Grišins (11.d klase), sacentās par uzvaru vidusskolu grupā. Kā pirmos siguldieši pārspēja Jūrmalas Valsts ģimnāzijas komandu ar rezultātu 100:22. Otrā komandas spēle bija pret Valmieras Valsts ģimnāzijas spēlētājiem, šajā mačā nelielu pārākumu guva Valmieras komanda, ar rezultātu 95:100 Siguldas komandai nācās piedzīvot zaudējumu. Nākamajā apakšgrupas spēlē siguldieši sacentās pret Jelgavas Tehnikumu, šeit uzvaru gūt bija viegli, ģimnāzisti graujoši apspēlēja pretiniekus ar rezultātu 100:27.

Ar rezultātu 97:100 ļoti aktīvā un saspringtā pusfināla spēlē siguldieši piedzīvoja zaudējumu pret Valmieras Pārgaujas ģimnāziju (sacensību uzvarētājiem). Pēc šīs spēles vidusskolēniem nācās cīnīties  par 3.vietu, kuru tie arī ieguva.

Informāciju sagatavoja:
Liāna Lenceviča
11.d klase


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi