×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-04-12
Ar koncertu prezentēs populārās un džeza programmas atvēršanu Mākslu skolā

30.aprīlī plkst.18.00 ar koncertu „Nodaļas faili” Siguldas koncertzālē „Baltais Flīģelis” tiks aizsākta jauna tradīcija – Starptautiskās džeza dienas atzīmēšana. Vienlaikus pasākums būs Mākslu skolas „Baltais Flīģelis” jaunās populārās un džeza mūzikas nodaļas programmas „Mūsdienu ritma mūzika” prezentācija.

Jauno programmu Mākslu skolā varēs apgūt no septembra. Tajā varēs iegūt izglītību vairākās vokālās un instrumentālās mūzikas specialitātēs: klavierspēle, ģitāras, basģitāras, saksofona, sitaminstrumentu spēle un dziedāšanas specialitātē. Ļoti liela nozīme būs audzēkņu iegūtajai prasmei ansambļa muzicēšanā – instrumentālā vai vokālinstrumentālā sastāvā, jo tālākajā praktiskajā darbībā visbiežāk būs izmantojama tieši šī prasme un iegūtās iemaņas. Nodaļas pedagogi būs jauni, profesionāli, aktīvi koncertējoši mūziķi, kuri jau pašlaik veido un papildina Latvijas mūzikas un muzicēšanas stilu paleti.

Programmas prezentācijas koncertā 30.aprīlī tiek gaidīts ikviens džeza mūzikas cienītājs, taču īpaši – jaunās programmas interesenti, jo šī būs iespēja klātienē satikt pedagogus, kā arī redzēt viņus aktīvajā koncertdarbībā.

Koncertā skanēs: Charlie Parker, Eden Ahbez, Antonio Carlos Jobim, Toota Thielemans, Jimmy Mc Hugh, Ringolds Ore, Ulda Stabulnieka, latviešu tautas dziesmu aranžijas.

Ieeja – bez maksas.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi