×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-04-16
Laurenču sākumskolā tiekas novada izglītības iestāžu logopēdes

13.aprīlī Laurenču sākumskolā tikās Siguldas novada skolu un pirmsskolu logopēdes, lai iepazītos ar Laurenču sākumskolas ikdienu un pārrunātu aktuālos jautājumus savā nozarē.

Mūsdienu digitālajā laikmetā ļoti bieži pārāk maz uzmanības tiek veltīts pareizai bērna runai, sarunvalodai, gramatiski pareizu teikumu veidošanai, kā arī vārdu krājuma paplašināšanai, tādēļ izglītības iestāžu pārstāves uzsvēra logopēda nozīmi pirmsskolas un jaunākā skolas vecuma posmos. Logopēdes dalījās savā pieredzē ar dažādiem ikdienas darba situāciju, piemēriem, iesaistījās diskusijā, aktīvi izsakot priekšlikumus savlaicīgai problēmu novēršanai. Īpašs prieks tikšanās reizē bija jaunpienākušajām kolēģēm, norunājot šādas tikšanās reizes rīkot biežāk.

Informāciju sagatavoja:
Agrita Garā

Laurenču sākumskolas skolotāja un logopēde

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi