×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-04-16
Ģeotelpiskās informācijas aģentūra apsekos Siguldas pilsētas teritoriju

Lai veiktu topogrāfiskās kartes mērogā 1:2 000 sagatavošanu Siguldas pilsētas teritorijai, Latvijas Ģeotelpiskās informācijas aģentūras pārstāvji no 16.aprīļa līdz septembrim veiks teritorijas apsekošanu dabā. Lauka apsekošanas darbi var skart jebkuru šajā teritorijā esošo iedzīvotāju vai uzņēmēju.

Apsekošanu veiks brigāde divu darbinieku sastāvā, kuri pārbaudīs kartes lapas satura pilnību un precizitāti atbilstoši noteikumiem un situācijai apvidū, uzmērīs objektus, kas parādījušies dabā pēc aerofotografēšanas vai nav skaidri saredzami ortofotokartē, veicot piemērīšanu ar mērlenti, tālmēru vai pieejamiem individuālajiem mērīšanas instrumentiem, precizēs situāciju apvidū atbilstoši uzdotajiem jautājumiem par neskaidrajām vietām un objektiem, nepieciešamības gadījumā veiks apvidus objektu fotografēšanu.

Katram aģentūras darbiniekiem būs darba apliecības, ko nepieciešamības gadījumā tie uzrādīs, kā arī pārvietošanās notiks tikai ar Nacionālo bruņoto spēku automašīnām, kas atpazīstamas pēc valsts reģistrācijas numurzīmēm, kas sākas ar burtiem LA.

Aģentūras pārstāvji informē, ka saskaņā ar Ģeotelpiskās informācijas likuma 9.panta pirmo daļu nekustamā īpašuma īpašnieks, tiesiskais valdītājs vai lietotājs nedrīkst ierobežot ģeodēzisko un kartogrāfisko darbu veikšanu savā īpašumā esošajā vai pārvaldāmajā teritorijā.

Informāciju sagatavoja:
Sanita Beriņa
Latvijas Ģeotelpiskās informācijas aģentūras
Ģeoinformācijas sistēmu un informācijas tehnoloģiju departamenta
Austrumu nodaļas vadītāja vietniece


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi