×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-04-18
Pirmo reizi Siguldā aizvadītas akvatlona sacensības

14.aprīlī Siguldas Sporta centrā ar 1.Latvijas kausa posmu akvatlonā tika atklāta 2018.gada triatlona sezona. Dažādās vecuma grupās kopumā tajās startēja 139 dalībnieki, no kuriem 35 bija siguldieši. Šīs kļuva par apmeklētākajām akvatlona sacensībām Latvijas vēsturē.

Akvatlons ir aizraujošas sacensības, kurās jāveic peldēšanas un skriešanas distances. Pirmā no tām ir peldēšana, pēc kuras seko skriešana. Labākais peldētājs startē pirmais un pēc handikapa sistēmas startē nākamie sportisti. Uzvarētājs ir tas, kurš finiša līniju šķērso pirmais.

Aizraujošā cīņā tika sadalītas medaļas dažādās vecuma grupās un dažās no tām intriga saglabājās līdz pat finiša līnijai. Interesanta cīņa bija arī M-15 un M-19 grupās, kur jaunieši Artūrs Liepa un Sandis Korņijenko, kā arī Artjoms Gajevskis un Savēlijs Suharževskis visas distances garumā cīnījās līdz pat finišam. M-15 grupā par uzvarētāju kļuva talantīgais un perspektīvais jaunietis Artūrs Liepa, bet M-19 grupā Savēlijs Suharževskis. Meiteņu F-15 grupā Kamilla Vanadziņa (labākā Latvijas vidējo distanču skrējēja savā vecuma grupā) spēja no pēdējās vietas peldēšanā apsteigt visas dalībnieces un finiša spurtā par sekundi apsteigt jauno peldētāju Mari Sārtu.

Lieliskus rezultātus sacensībās uzrādīja arī siguldieši. Pirmās vietas  izcīnīja Anete Anspoka F-9 grupā, Inese Briede F-60 grupā, otrās vietas – Laura Pigore F-11 grupā, Anita Zālīte F-60 grupā, Knuts Lapiņš M-9 grupā un Viesturs Veits M-O grupā, trešās vietas – Emīlija Pīgožņe F-9 grupā, Paula Gintere F-11 grupā, Klāvs Armands Nimma M-9 grupā, Miks Meijers M-11 grupā un Ivars Anspoks M-17 grupā.

Šādas sacensības Siguldā norisinājās pirmo reizi un tās organizēja sporta klubs „Siguldas maratona klubs”.

Sacensību rezultāti lasāmi tīmekļa vietnē www.triatlons.lv.

Informāciju sagatavoja:
Linda Katlapa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi