×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2018-04-18
Atklās „S!-Velo 2018” sacensību seriāla 1.posmu

26.aprīlī Fischer Slēpošanas centrā notiks „S!-Velo 2018” sacensību seriāla 1.posms. Bērnu un pieaugušo riteņbraukšanas seriāls norisināsies jau ceturto gadu un tajā tiek aicināts piedalīties ikviens riteņbraukšanas entuziasts. Sacensību starts plānots no plkst.18.00 līdz 19.30 (brīvais starts). Sacensībās atkarībā no sportotāju vecuma un fiziskās sagatavotības veicamās distances būs no 400 metriem līdz pat 20 kilometriem.

Maijā Fischer Slēpošanas centrā tiks atklāti arī sacensību seriāli: „S!-Skrien 2018” (1.posms 10.maijā) un „S!-Skate 2018” (1.posms 17.maijā).
Šo sacensību seriālu mērķis ir popularizēt velosportu, skriešanu, nūjošanu, skrituļslidošanu un rollerslēpošanu, kā iedzīvotājiem pieejamus sporta veidus, kā arī veicināt aktīvu dzīves veidu un saturīgu brīvā laika pavadīšanu. Šogad sacensībās būs vairāki jaunumi: „S!-Skate 2018” sacensībās varēs startēt ne tikai skrituļslidotāji, bet arī rollerslēpotāji, savukārt „S!-Skrien 2018” dalībnieki sacentīsies dažāda garuma distancēs no viena līdz pat 15 kilometriem, mērojoties spēkiem ne tikai asfaltētā trases daļā, bet arī meža takās.

Visām sacensībām varēs reģistrēties un apmaksāt dalību tiešsaistē www.siguldassports.lv, turklāt apmaksājot dalību visos posmos, dalībnieks iegūs 30% atlaidi.

Informāciju sagatavoja:
Aneta Galdiņa

SIA „Siguldas Sporta serviss”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi